Yhdessä kokoNAINEN tukena päihdehaittoja kokeville naisille

Vuonna 2018 käynnistynyt Yhdessä kokoNAINEN -hanke (2018 – 2020) kehittää naiserityistä työtä ja tarjoaa tukea ja apua arjen hallintaan päihteitä käyttäville ja päihteiden käytöstä toipuville naisille.

Kohtaamme naisen ensisijaisesti naisena, ei äitinä tai päihteidenkäyttäjänä.

Naisten kanssa toimiessa huomioimme naisille tärkeitä teemoja, kuten seksuaalisuus, yhteiskunnan näkemys naisista, itsetunto, häpeä ja väkivalta.

Hankkeen toiminnan tavoitteita ovat toimintamallien luominen naiseuden huomioimiseen päihdetyössä, vertaistoiminnan vahvistaminen sekä sähköisten palveluiden kokeileminen päihdetyössä.

Toimintamuotoja ovat voimavarakeskeinen naistyö yksilö- ja ryhmätyöskentelyn eri muodoin, päihdetukihenkilökoulutus sekä sähköisten palveluiden tuottaminen.

Naistyön toiminta-alueita ovat Jyväskylän ja Varkauden seutu. Voit pyytää meitä kumppaniksi vaikka oman naisryhmäsi suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaikista naiseuden haasteista on mahdollista selviytyä ilman päihteitä!

Tule mukaan toimintaan!

Mietityttääkö sinua naiseus, päihteiden käyttö sekä niihin kietoutuvat asiat? Haluaisitko jutella asiasta luottamuksellisesti? Kaipaatko vertaisuutta ja ryhmätoimintaa? Halutessasi voit osallistua toimintaan anonyymisti.

Toiminnan tavoitteena on tukea päihteitä käyttävien ja päihteiden käytöstä toipuvien naisten elämänhallintaa.

Tarjoamme:

• ohjausta ja neuvontaa
  • yksilötyötä
  • ryhmätoimintoja

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät myös Facebookista.

Maiju Lehtonen
koordinaattori