Osallistava yhteisö 2019-2021 on monimuotoisen ruoka-avun kehittämishanke

Tavoitteenamme on monimuotoinen, vastuullinen ja osallisuutta edistävä ruoka-apu. Järjestämme valtakunnallisia ja paikallisia tilaisuuksia, käynnistämme yhteiskehittämisen prosesseja ja tuemme toimijoita asiakaslähtöiseen yhteistyöhön. Rakennamme Ruoka-apu.fi -verkkosivun, joka tuo ruoka-avun ja yhteisölliset ruokailut yhdelle kartalle.

Ruoka-apu.fi julkaistaan tammikuussa 2020 – lue tiedote tästä!

Tule mukaan kehittämisverkostoon!

Hankepaikkakunnaksi

Hankkeen ajan etsimme yhteistyökumppaneita, jotka haluavat kehittää yhdessä ja asiakaslähtöisesti paikallisen ruoka-apuverkostonsa toimintaa. Ota yhteyttä, niin mietitään, miten hankkeemme voisi tukea kehittämistyötä alueellanne.

Valtakunnalliseen seminaariin

Hanke järjestää valtakunnallisia seminaareja ruoka-aputoimijoille ja ruoka-apukentän kehittämisestä kiinnostuneille. Tiedotamme seminaareista yhteistyöverkostojen avulla sekä sosiaalisen median kanavissamme. Löydät meidät nimellä Ruoka-apu.fi Twitteristä, Facebookista ja Instagramista.

Valtakunnallinen Ruoka-apu nyt ja tulevaisuudessa -seminaari järjestettiin 12.9.2019 Helsingissä. Seminaarin tallenteet ovat katsottavissa https://www.facebook.com/ruokaapufi/.

Projektipäällikkö
Reetta Nick