Osallistava yhteisö 2019-2021 on monimuotoisen ruoka-avun kehittämishanke

Tavoitteenamme on monimuotoinen, vastuullinen ja osallisuutta edistävä ruoka-apu. Järjestämme valtakunnallisia ja paikallisia tilaisuuksia, käynnistämme yhteiskehittämisen prosesseja ja tuemme toimijoita asiakaslähtöiseen yhteistyöhön. Rakennamme Ruoka-apu.fi -verkkosivun, joka tuo ruoka-avun ja yhteisölliset ruokailut yhdelle kartalle.

Tule mukaan kehittämisverkostoon!

Hankepaikkakunnaksi

Hankkeen ajan etsimme yhteistyökumppaneita, jotka haluavat kehittää yhdessä ja asiakaslähtöisesti paikallisen ruoka-apuverkostonsa toimintaa. Ota yhteyttä, niin mietitään, miten hankkeemme voisi tukea kehittämistyötä alueellanne.

Valtakunnalliseen seminaariin

Valtakunnallinen Ruoka-apu nyt ja tulevaisuudessa -seminaari järjestetään 12.9.2019 Helsingissä. Tutustu esitteeseen ja ilmoittaudu.

Vaikuttamisverkostoon

Ruoka-apuliike on monimuotoisen ruoka-avun toimijoiden avoin verkosto, jonka tavoitteena on edistää asiakaslähtöistä yhteistyötä ruoka-avun kentällä ja toimia valtakunnallisena vaikuttajana. Ruoka-apuliikkeen käynnistämiskokous järjestetään 12.9.2019 Ruoka-apu nyt ja tulevaisuudessa -seminaarin jälkeen. Lisätietoja antaa projektipäällikkö Reetta Nick.

Projektipäällikkö
Reetta Nick