Varaa paikkasi Kirkon johtamisforumiin 2020!

Kirkon kentän johdolle ja esimiehille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu seuraavan kerran Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla 16. – 17.1.2020. Tapahtuman mielenkiintoisena aloituksena kuullaan arkkipiispa Tapio Luoman, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhusen sekä Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan yhteiskeskustelu heti torstaipäivän alussa.

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 340 €, muille 370 €. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut. Kukin voi valita haluamansa majoituksen, joka ei sisälly hintaan. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi tapahtumapaikassa Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla, jonne on varattu huonekiintiö. Varaa majoitus tästä linkistä.

Joka toinen vuosi toistuvan Kirkon johtamisforumin järjestäjät ovat Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat.

Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan kollegoja ympäri maan! Seuraa postiasi ja tapahtuman rakentumista tältä sivulta.

Avaa ohjelma (täydentyy yhä)

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 15.12. mennessä.

Lisätiedot:

Sami Lahtiluoma, kehittämiskonsultti, kouluttaja