Varaa paikkasi Kirkon johtamisforumiin 2020!

Kirkon kentän johdolle ja esimiehille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontuu Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla 16. – 17.1.2020.

Tapahtuman mielenkiintoisena aloituksena kuullaan arkkipiispa Tapio Luoman, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhusen sekä Elisa Oyj:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan yhteiskeskustelu Yhteiskunta muutoksen keskellä – mikä tärkeää johtamisessa? heti torstaipäivän alussa.

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 340 €, muille 370 €. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut. Kukin voi valita haluamansa majoituksen, joka ei sisälly hintaan. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi Scandic Grand Marinassa, joka on tapahtumapaikka Marina Congress Centeriä vastapäätä Helsingin Katajanokalla. Varaa majoitus tästä linkistä.

Joka toinen vuosi toistuvan Kirkon johtamisforumin järjestäjät ovat Kirkkopalvelut/Agricola-opintokeskus, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat.

Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan kollegoja ympäri maan!

AVAA KOKO OHJELMA

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta 20.12. mennessä.

Lisätiedot:

Sami Lahtiluoma, kehittämiskonsultti, kouluttaja

Facebook.com/Kirkon johtamisforum

Kotimaa 12.12.2019 Elisa Oyj:n tj Veli-Matti Mattila: ”Opettelen toimitusjohtajana olemista joka päivä.”