Kirkon johtamisforum 3. – 4.11.2022

Kiitos kaikille Kirkon johtamisforumiin osallistuneille. Ja kiitos saamastamme palautteesta, se antaa iloa työhön sekä auttaa meitä kehittämään tapahtumaa edelleen. Kerromme heti, kun tiedämme seuraavan Johtamisforumin ajankohdan ja paikan.

 

********

Kirkon kentän johtajille ja esihenkilöille suunnattu Kirkon johtamisforum järjestetään Helsingissä Scandic Marina Congress Centerissä lähes kahdensadan osallistujan voimin.

Kehity itse ja kehitä kirkon johtamista

Päivillä luovitaan niin johtamisen unelmissa kuin todellisuudessa, käydään läpi johtamista korona-ajan jälkeen ja etsitään parempaa laatua päätöksiin yhteiskehittämisellä. Strategiapaneelissa kirkon ja seurakuntien johtajat kysyvät, onko Ovet auki -strategia uhka vai mahdollisuus.

Forumissa kuullaan muun muassa Poliisin valmiusyksikkö Karhun entisen jäsenen ja kouluttajan, tietokirjailija, FT Harri Gustafsbergin esitelmä johtajan mahdollisuuksista kehittää kykyään toimia paineen alla. Taito, jota niin seurakuntien kuin järjestöjen johtotehtävissä olevat tarvitsevat. Tule paikan päälle kuulemaan lisää.

Tutustu koko tapahtuman ohjelmaan

Tapahtumainfo

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 350e, muille 380e. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut.

Majoituksen kukin voi valita ja maksaa omakustanteisesti. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi tapahtumapaikan yhteydessä olevassa Scandic Grand Marinassa, jonne on varattu huonekiintiö tapahtumaan tuleville. Varaa majoitus tästä linkistä.

Joustavat peruutusehdot:

  • Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa: koulutukset@step.fi
  • 7-13 päivää ennen tehdyistä peruutuksista toimistokulut 50e ja muut mahdolliset kulut (myös sairastapauksissa).
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun.
  • Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50e toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutukseen, jolloin emme peri peruutusmaksua.

 

Lisätiedot:
Sami Lahtiluoma, kehittämiskonsultti, kouluttaja
Kirkkopalvelut
p. 040 592 2197

Johtamisforumin järjestävät:
Kirkkopalvelut
STEP-opintokeskus
Kirkkohallitus
AKI-liitot
Kirkon Hallintovirkamiehet
Kirkon alat