Kirkon johtamisforum tammikuussa 2022

Kirkon kentän johdolle, esimiehille ja johtamisen asiantuntijoille suunnattu, vankan suosion saavuttanut kohtaamispaikka, Kirkon johtamisforum, pidetään to 20. – pe 21.1.2022. Paikkana on hyvän osallistujapalautteen saanut Marina Congress Center Helsingin Katajanokalla.  Varaa jo päivämäärät kalenteriisi ja tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja tapaamaan kollegoja ympäri maan. Kehity itse ja kehitä kirkon johtamista!

Heti torstaina saamme kuulla Poliisin valmiusyksikkö Karhun entisen jäsenen ja kouluttajan, tietokirjailija, FT Harri Gustafsbergin esitelmän johtajan mahdollisuuksista kehittää kykyään toimia paineen alla. Taito, jota niin seurakuntien kuin järjestöjen johtotehtävissä olevat tarvitsevat.

Päivillä luovitaan niin johtamisen unelmissa kuin todellisuudessa, käydään läpi johtamista korona-ajan jälkeen ja etsitään parempaa laatua päätöksiin yhteiskehittämisellä. Strategiapaneelissa kirkon ja seurakuntien johtajat kysyvät, onko Ovet auki -strategia uhka vai mahdollisuus.

Avaa päivien koko ohjelma (täydentyy yhä).

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 350 €, muille 380 €. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut.

Kukin voi valita haluamansa majoituksen omakustanteisesti. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi tapahtumapaikan yhteydessä olevassa Scandic Grand Marinassa, jonne on varattu huonekiintiö tapahtumaan tuleville. Varaa majoitus tästä linkistä vaikka saman tien.

ILMOITTAUDU MUKAAN yhteen alkuvuoden tärkeimmistä tapahtumista tästä linkistä!

Joustavat peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
  • 7-13 päivää ennen tehdyistä peruutuksista toimistokulut 50 € ja muut mahdolliset kulut (myös sairastapauksissa).
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun.
  • Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutukseen, jolloin emme peri peruutusmaksua.

Johtamisforumin järjestävät: Kirkkopalvelut / Agricola-opintokeskus, Kirkkohallitus, AKI-liitot, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat.

Lisätiedot:

Sami Lahtiluoma, kehittämiskonsultti, kouluttaja