Kirkon johtamisforum 3. – 4.11.2022

Kirkon kentän johtajille ja esimiehille suunnatun Kirkon johtamisforumin tammikuulle 2022 suunniteltu tapahtuma sai suuren suosion. Koronarajoitusten puitteissa varattavissa olleet kaikki 180 paikkaa myytiin loppuun ja hieman ylikin.

Uskoimme koronan hellittävän, mutta niin ei käynyt. Niinpä tapahtuma siirrettiin syksyyn. Niinpä näemme marraskuussa iloisissa ja – toivottavasti – koronavapaissa merkeissä!

Ohjelma toteutuu samansisältöisenä ja muutamilla uusillakin nimillä täydentyneenä kuin alkuvuodelle suunniteltu.

AVAA TÄSTÄ MARRASKUUN TAPAHTUMAN PÄIVITETTY OHJELMA

Vanhat ilmoittautumiset ovat voimassa, joten ilmoittautuneiden ei tarvitse tehdä mitään, jos uusi ajankohta sopii. Jos ajankohta ei sovi, osallistumisen voi perua osoitteessa koulutukset@step.fi. Huomioithan, että peruutuksen voit peruutusehtojemme mukaisesti tehdä myös myöhemmin syksyllä. Mikäli peruutuksen jälkeen tulet uusiin ajatuksiin, voit ilmoittautua uudelleen tästä linkistä.

Kehity itse ja kehitä kirkon johtamista!

Heti tilaisuuden alussa Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä kuullaan Poliisin valmiusyksikkö Karhun entisen jäsenen ja kouluttajan, tietokirjailija, FT Harri Gustafsbergin esitelmä johtajan mahdollisuuksista kehittää kykyään toimia paineen alla. Taito, jota niin seurakuntien kuin järjestöjen johtotehtävissä olevat tarvitsevat. Lue Kotimaa-lehdessä 3.12.2021  julkaistu Harri Gustafsbergin haastattelu aiheesta – ja tule paikan päälle kuulemaan lisää.

Päivillä luovitaan niin johtamisen unelmissa kuin todellisuudessa, käydään läpi johtamista korona-ajan jälkeen ja etsitään parempaa laatua päätöksiin yhteiskehittämisellä. Strategiapaneelissa kirkon ja seurakuntien johtajat kysyvät, onko Ovet auki -strategia uhka vai mahdollisuus.

Osallistumismaksu on Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajille 350 €, muille 380 €. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut.

Majoituksen kukin voi valita ja maksaa omakustanteisesti. Suosittelemme majoittumista esimerkiksi tapahtumapaikan yhteydessä olevassa Scandic Grand Marinassa, jonne on varattu huonekiintiö tapahtumaan tuleville. Varaa majoitus tästä linkistä vaikka saman tien.

ILMOITTAUDU MUKAAN. Marraskuun tapahtumaan pystymme koronarajoitusten lievennyttyä ottamaan jonkin verran uusia tulijoita. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Joustavat peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa: koulutukset@step.fi
  • 7-13 päivää ennen tehdyistä peruutuksista toimistokulut 50 € ja muut mahdolliset kulut (myös sairastapauksissa).
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun.
  • Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutukseen, jolloin emme peri peruutusmaksua.

Johtamisforumin järjestävät: Kirkkopalvelut / STEP-opintokeskus, Kirkkohallitus, AKI-liitot, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat.

Lisätiedot:

Sami Lahtiluoma, kehittämiskonsultti, kouluttaja