Ilahduta ja auta Ystävänristi-korulla

Kalevala Korun yksinoikeudella Kotimaanavulle suunnittelemilla Ystävänristi-koruilla ilahdutat lahjan saajaa ja autat samalla hädässä olevia lähimmäisiämme Suomessa.

Hopeiset Ystävänristi-riipus ja -kalvosinnapit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon vaikkapa työtovereiden tai yhteistyökumppaneiden muistamiseen tärkeinä hetkinä. Ystävänristi-korujen tuotolla tuetaan Kotimaanavun vapaaehtoistoimintaa, jossa keskeistä on välittäminen ja huolenpito lähimmäisistä, suurella sydämellä.

Korut toimitetaan lahjapakkauksessa, jossa kerrotaan korujen tuoton ohjaamisesta Kotimaanavun työhön.

Tilaukset

Tilaukset: ansiomerkit@kirkkopalvelut.fi

Ystävänristi-riipus

• 99 € (alv 24 %)
  • halk. n. 30 mm
  • ketju 45 – 50 cm

Ystävänristi-kalvosinnapit

• 108 € (alv 24 %)
  • halk. n. 17 mm

Ilmoita tilauksessasi tilaamasi koru (riipus/kalvosinnapit), kpl-määrä, tilaajan yhteystiedot sekä korujen toimitus- ja laskutusosoite. Veloitamme toimituksen lähetyskulut asiakkaalta. Toimitusaika on kaksi (2) viikkoa.
Puhelintiedustelut: 040 351 8330

Kotimaanapu on kristillistä lähimmäisenrakkautta toteuttava hyväntekeväisyystoimija, jonka tuottama apu kohdistetaan täysimääräisesti Suomeen. Kotimaanapu auttaa hädänalaisia suomalaisia ja Suomessa asuvia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kotimaanavun kautta voit auttaa joko vapaaehtoistyö.fi-palvelun tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta. Lue lisää: kotimaanapu.fi ja vapaaehtoistyö.fi

Viralliseen muistamiseen Seurakuntatyön ansiomerkit

Seurakuntatyön ansiomerkit ovat perinteinen, arvostettu tapa huomioida 10, 20 ja 30 vuoden palveluksesta seurakuntatyössä. Merkit anotaan Kirkkopalveluista. Lisätiedot kultaisista, hopeisista ja pronssisista merkeistä osoitteessa kirkkopalvelut.fi/ansiomerkit