Tervetuloa Kirkkopalvelujen logo- ja kuvapankkiin

Kuvapankista löydät logojemme perusversiot sekä Office-ympäristöön soveltuvina kevytversioina että painokäyttöön soveltuvina versioina. Useimmat on tallennettu ilman taustaa png-muodossa, minkä vuoksi tausta näkyy mustana.  Logojen vielä isompia erikoiskäyttöön soveltuvia voit tiedustella tarvittaessa viestinnästä: viestinta@kirkkopalvelut.fi  Ohje: avaa kuva napauttamalla esikatselukuvaa ja sen jälkeen linkkiä Lataa täysikokoinen kuva. Avatun täysikokoisen kuvan voit tallentaa hiiren oikealla näppäimellä. Kosketusnäyttöisissä laitteissa sormen pitäminen kuvan päällä tarjoaa yleensä tallennusmahdollisuuden. Kuvapankki toimii parhaiten Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimilla.

Ajankohtaisvinkki! Alta löytyvien Yhteisvastuu-materiaalien lisäksi löydät tältä sivulta Yhteisvastuun animaatioita.

« kuvapankin aloitussivulle

Kirkkopäivien logot