Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija. STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Kirkkopalvelut ry työllistää 352 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

STEP-koulutuskampanjakuva

OHJAAJAA PARTURI-KAMPAAJA KOULUTUKSEEN

Poriin sekä

OHJAAJAA

Lapuan kampukselle

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Kaustisen kampukselle.

OHJAAJIA

Lastenkoti Valonaan Pieksämäelle

Jos tällä hetkellä ei ole sinulle sopivia avoimia paikkoja, voit täyttää avoimen hakemuksen täältä ja liittyä Talent Communityymme.