Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Oletko hyvä tyyppi vailla uusia haasteita ja sitä oikeaa työyhteisöä? Jos näin on, niin meillä saattaa olla sinulle sopiva tehtävä!

Haemme tällä hetkellä OPINTOHALLINNON ASIANTUNTIJAA STEP-koulutukseen sekä SIIVOOJIA Järvenpään kampukselle. Lisäksi haemme AMMATILLISTA OHJAAJAA Kaustiselle sekä SUOMI TOISENA KIELENÄ OPETTAJAA Lapualle. Ruokolahden kampukselle haemme KOULUTUSPÄÄLLIKKÖÄ.

Jos tällä hetkellä ei ole sinulle sopivia avoinna olevia paikkoja, voit täyttää avoimen hakemuksen täältä ja liittyä Talent Communityymme.

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa STEP-koulutuksessa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. STEP-koulutus on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita joka vuosi. Valona-hyvinvointi palvelee lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Sacrum-Kotimaa Oy on merkityksellisen median tuottaja. Se tarjoaa myös virka-asuja ja kirkkotarvikkeita sekä kirjat seurakuntien kaikille työaloille.

Kirkkopalvelut työllistää 372 työntekijää ja sen jäseninä on 309 seurakuntaa, 61 järjestöä ja 22 opintojärjestöä (syyskuu 2022). Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2021 oli 34,4 miljoonaa euroa.