Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Oletko hyvä tyyppi vailla uusia haasteita ja sitä oikeaa työyhteisöä? Jos näin on, niin meillä saattaa olla sinulle sopiva tehtävä!

Haemme AMMATILLISTA OPETTAJAA ja SUOMI TOISENA KIELENÄ OPETTAJAA Järvenpäähän sekä KASVATUS- JA OHJAUSALAN OPETTAJAA Pieksämäelle.

Jos tällä hetkellä ei ole sinulle sopivia avoinna olevia paikkoja, voit täyttää avoimen hakemuksen täältä ja liittyä Talent Communityymme.

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa STEP-koulutuksessa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. STEP-koulutus on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita joka vuosi. Valona-hyvinvointi palvelee varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Sacrum-Kotimaa Oy on merkityksellisen median tuottaja. Se tarjoaa myös virka-asuja ja kirkkotarvikkeita sekä kirjat seurakuntien kaikille työaloille.

Kirkkopalvelut ry työllistää 372 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 83 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2021 oli 34,4 miljoonaa euroa.