Takuukumppanisi päihde- ja riippuvuustyön kehittäjänä

Kirkkopalvelut / Riippuvuustyön kehittämisyksikkö

Kirkkopalvelujen Riippuvuustyön kehittämisyksikkö jatkaa Kehittämiskeskus Tyynelän toimintaa vuoden 2018 alusta lähtien. Palvelut ja toiminta jatkuvat entiseen tapaan; tarjolla on taattua Tyynelän laatua ja osaamista.

Toimimme asiantuntija-, suunnittelu- ja arviointitehtävissä sekä kehittämishankkeiden kumppanina ja toteuttajana. Tarjoamme päihde- ja riippuvuustyöhön konsultointia, kehittämistä ja kumppanuutta, keskustelun avauksia ja puheenvuoroja.

Kehittämispalvelujemme lähtökohtana on ihmisten hyvän elämän ja arjen turvaaminen. Tämän teemme tukemalla arjen työn kehittymistä, osaamista ja verkostojen yhteistyötä.

Tarjoamme

• Kumppanuutta päihde- ja riippuvuustyössä
  • Kehittämisideoista projektiksi
  • Päihdetyön vaikuttamista alueella
  • Asiakaslähtöistä kehittämistä (Bikva-arvioinnit)

Päihdetyön koulutustilaisuudet, keskustelun avaukset sekä puheenvuorot kehittämistyön sisällöistä

• Jalkautuva työ
  • Muutosvalmius
  • Päihdetyön menetelmiä (mm. puheeksiotto, kohtaaminen)
  • Päihdetyö (mm. naisten, perheen ja läheisten näkökulmasta)

Meillä on laajat valtakunnalliset kumppanuus- ja yhteistyöverkostot. Hanke- ja tutkimustoiminnassa olemme verkottuneet alueellisesti pääosin Itä- ja Keski-Suomeen.

Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Naistyön verkosto 11.12.2018 Pieksämäellä
Tarvitaan(ko) naiserityistä päihdetyötä ti 11.12.2018 klo 12.30-15.00, Ravintola Hilpeä Hospodar, Savontie 9, Pieksämäki Riippuvuustyön kehittämisyksikön Yhdessä kokoNAINEN -hanke käynnistää alueellisen Naistyön verkoston, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki naistyön kehittämisestä kiinnostuneet … Lue lisää