Takuukumppanisi päihde- ja riippuvuustyön kehittäjänä

Kirkkopalvelut / Riippuvuustyön kehittämisyksikkö

Kirkkopalvelujen Riippuvuustyön kehittämisyksikkö jatkaa Kehittämiskeskus Tyynelän toimintaa vuoden 2018 alusta lähtien. Palvelut ja toiminta jatkuvat entiseen tapaan; tarjolla on taattua Tyynelän laatua ja osaamista.

Toimimme asiantuntija-, suunnittelu- ja arviointitehtävissä sekä kehittämishankkeiden kumppanina ja toteuttajana. Tarjoamme päihde- ja riippuvuustyöhön konsultointia, kehittämistä ja kumppanuutta, keskustelun avauksia ja puheenvuoroja.

Kehittämispalvelujemme lähtökohtana on ihmisten hyvän elämän ja arjen turvaaminen. Tämän teemme tukemalla arjen työn kehittymistä, osaamista ja verkostojen yhteistyötä.

Tarjoamme

• Kumppanuutta päihde- ja riippuvuustyössä
  • Kehittämisideoista projektiksi
  • Päihdetyön vaikuttamista alueella
  • Asiakaslähtöistä kehittämistä (Bikva-arvioinnit)

Päihdetyön koulutustilaisuudet, keskustelun avaukset sekä puheenvuorot kehittämistyön sisällöistä

• Jalkautuva työ
  • Muutosvalmius
  • Päihdetyön menetelmiä (mm. puheeksiotto, kohtaaminen)
  • Päihdetyö (mm. naisten, perheen ja läheisten näkökulmasta)

Meillä on laajat valtakunnalliset kumppanuus- ja yhteistyöverkostot. Hanke- ja tutkimustoiminnassa olemme verkottuneet alueellisesti pääosin Itä- ja Keski-Suomeen.

Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Päihdetyön seminaari 22. - 23.11.2018
Ilmoittaudu mukaan marraskuun perinteiseen päihdetyön seminaariin.
Teemme luennointivierailuja oppilaitoksiin
Kauttamme voit tilata päihdetyön asiantuntijaluentoja syyskaudelle 2018 / kevätkaudelle 2019. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin.
Tyynelän toiminta jatkuu Kirkkopalvelujen Riippuvuustyön kehittämisyksikkönä
Kehittämiskeskus Tyynelän nimi jää pois käytöstä vuoden 2018 alkaessa. Muutos johtuu Tyynelän omistajan Kirkkopalvelut ry:n halusta selkeyttää monialaista toimintaansa helpommin ymmärrettävään … Lue lisää