Ruoka-apu.fi
– Enemmän kuin ruokaa

Ruoka-apu.fi palvelee ruoka-apua etsiviä ja järjestäviä sekä elintarvikkeiden lahjoittajia. Sivulta löydät ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitsemallasi alueella.

Edistämme toiminnallamme ruoka-avun tavoittavuutta, yhteistyötä ja tiedolla johtamista. Toteutamme yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia tilaisuuksia ja työpajoja sekä vuosittain keräämme tietoa ruoka-avun tilanteesta ja julkaisemme Ruoka-avun tilannekatsauksen.

 

Ruoka-aputoimijoiden verkkotapaamiset

Joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 12–14 kokoonnumme ruoka-aputoimijoiden verkkotapaamisen merkeissä Teams-alustalla. Tarjolla ajankohtaisia asiantuntija-alustuksia ja mielenkiintoista keskustelua ruoka-avusta ja sen ympäriltä! Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki ruoka-apua järjestävät sekä teemasta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan tästä (jatkuva ilmoittautuminen)!

Ruoka-aputoimijoiden verkkotapaamisia toteutetaan yhteistyössä Ruoka-apu.fi:n, Sininauhaliiton ja SPRn kanssa.

 

Ruoka-apu.fi:n Uutiskirje

Lähetämme 3-4 kertaa vuodessa uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaista tietoa ruoka-avun kentältä. Uutiskirjeessä on tietoa mm. seuraavista aiheista:

  • Ajankohtaisia ruoka-aputoimintaan liittyviä uutisia
  • Viranomaisten tiedotteita mm. tietoa rahoitushauista
  • Ruoka-apua koskevia tutkimuksia, selvityksiä ja muita julkaisuja
  • Yhteistyökumppaneiden tiedotteita
  • Tapahtumavinkkejä
  • Tietoa Ruoka-apu.fi -toiminnasta

Uutiskirjeen pääset tilaamaan täältä: Tilaa Ruoka-apu.fi:n uutiskirje

 

Ruoka-apu.fi-palvelu on tuotettu yhteistyössä ruoka-aputoimijoiden kanssa. Sitä hallinnoi Kirkkopalvelut ry ja rahoittaa STEA.