Tapahtumapalvelut seurakunnille - konsertti kirkossaHaluatko tehdä yhteistyötä uudenlaisten tapahtumien kehittämisessä seurakuntaanne? Kirkkopalvelujen tapahtumapalvelut tuottavat yhdessä seurakuntien kanssa uudenlaisia tapahtumia sekä kohtaamisia, jotka tavoittavat seurakuntalaisia ja kiinnostuneita paikallisesti ja valtakunnallisesti. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten uudet ideat voisivat palvella seurakuntasi tarpeita.

Tapahtumapalvelujen tunnetuin oma tapahtuma on joka toinen vuosi järjestettävät Kirkkopäivät, jotka pidetään seuraavaksi Jyväskylässä.

Kysy lisää!

Jari Kupiainen, kehityspäällikkö
Tapahtumapalvelut / Kirkkopalvelut

KirkkoAreena-illat

Eri puolella Suomea järjestettävät KirkkoAreena-illat ovat ajankohtaisen teeman ympärille rakennettuja, asiapitoisia, viihdyttäviä keskusteluiltoja.

Illan teema määritellään järjestävän seurakunnan ajankohtaisten tarpeiden ja visioiden pohjalta. Teemana voi olla myös esimerkiksi Yhteisvastuukeräyksen tai muun mahdollisen yhteistyötahon tarjonnasta kumpuava aihe. KirkkoAreena-illan elementteinä ovat ajankohtainen, teemoitettu keskustelu, asiantuntevat ja tunnetut keskustelijat sekä laadukas musiikki. Illan kesto on noin kaksi tuntia.

KirkkoAreena-iltoihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Kirkkopäivät Jyväskylässä 17. - 19.5.2019

Kahden vuoden välein toistuvia valtakunnallisia Kirkkopäiviä valmistellaan seuraavan kerran keväälle 2019 Jyväskylään. Tammikuussa 2018 kokoonnutaan Kirkkopäivien 100-vuotistapahtumaan Helsingin Kallion kirkkoon 19.-20.1.2018. Lue lisää: Sovinto100.