Tapahtumapalvelut seurakunnille - konsertti kirkossaHaluatko tehdä yhteistyötä uudenlaisten tapahtumien kehittämisessä seurakuntaanne? Kirkkopalvelujen tapahtumapalvelut tuottavat yhdessä seurakuntien kanssa uudenlaisia tapahtumia sekä kohtaamisia, jotka tavoittavat seurakuntalaisia ja kiinnostuneita paikallisesti ja valtakunnallisesti. Vuonna 2016 teemana ovat ns. irralliset kirkon jäsenet. Kutsu meidät kylään ja katsotaan yhdessä, miten uudet ideat voisivat palvella seurakuntasi tarpeita.

Tapahtumapalvelujen tunnetuin oma tapahtuma on joka toinen vuosi järjestettävät Kirkkopäivät, jotka pidetään seuraavaksi Turussa 19.-21.5.2017. Välivuosina Kirkkopäivät ovat esillä paikallisissa KirkkoAreenoissa.

Kysy lisää!

Jari Kupiainen, kehityspäällikkö
Tapahtumapalvelut / Kirkkopalvelut

KirkkoAreena-ilta

Eri puolella Suomea järjestettävät KirkkoAreena-illat ovat ajankohtaisen teeman ympärille rakennettuja, asiapitoisia, viihdyttäviä keskusteluiltoja.

Illan teema määritellään järjestävän seurakunnan ajankohtaisten tarpeiden ja visioiden pohjalta. Teemana voi olla myös esimerkiksi Yhteisvastuukeräyksen tai muun mahdollisen yhteistyötahon tarjonnasta kumpuava aihe.

KirkkoAreena-iltojen sisällöt rakennetaan kohderyhmälähtöisesti seurakunnan työntekijöille, luottamushenkilöille tai illan teemasta kiinnostuneille seurakuntalaisille - tai näille kaikille yhteisesti. Tavoiteltu osanottajamäärä määritellään ennakkoon yhdessä - se voi vaihdella tilasta ja tarpeista riippuen muutamasta kymmenestä useisiin satoihin.

KirkkoAreena-illan elementteinä ovat ajankohtainen, teemoitettu keskustelu, asiantuntevat ja tunnetut keskustelijat sekä laadukas musiikki. Illan kesto on noin kaksi tuntia.

KirkkoAreena-iltoihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Kirkkopäivät Turussa 19. - 21.5.2017

Kahden vuoden välein toistuvia valtakunnallisia Kirkkopäiviä valmistellaan seuraavan kerran keväälle 2017 Turkuun. Tammikuussa 2018 kokoonnutaan Kirkkopäivien 100-vuotistapahtumaan Helsingin Kallion kirkkoon 19.-20.1.2018.