Tule töihin taloon, jossa välitämme!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3200 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen, Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelun sekä Vapaaehtoistyö.fi-palvelun, järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut työllistää noin 412 työntekijää ja sen jäseninä on 319 seurakuntaa, 60 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 40 milj. €.

HAEMME TUNTIOPETTAJAA LAPUALLE

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopisto hakee tuntiopettajaa matemaattisiin aineisiin ja tietotekniikan perustaitojen opetukseen Lapuan kampukselle kevään 2020 ajaksi.

Seurakuntaopisto on valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä sekä kansanopisto. Toimimme viidellä kampuksella (Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua ja Uusikaarlepyy). Nyt haemme tuntiopettajaa (erityisesti matemaattiset aineet sekä tietotekniikka) Lapuan kampuksen yhteisten tutkinnon osien opettajaksi ja vapaan sivistystyön kurssille.

Opetus tapahtuu kasvatus- ja ohjausalan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) tutkinnossa sekä vapaan sivistystyön opetuksessa. Osa opetuksesta tapahtuu digitaalisissa oppimisympäristöissä. Työsuhteen kesto kevään 2020 ajan (n. 100 tuntia). Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Aineenhallinnan lisäksi painotamme positiivista kasvatusasennetta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksen ja kelpoisuuden mukaan 25,10€/h – 29,55€/h.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 29.11.2019 mennessä osoitteeseen sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Peltokangas/ sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi / puh. 044 758 3425.

*****************

HAEMME TUNTIOPETTAJIA JÄRVENPÄÄHÄN

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopisto hakee tuntiopettajia Järvenpään kampukselle erimittaisiin työsuhteisiin. Erityisesti haemme opettajia matemaattisiin aineisiin sekä englannin kieleen.

Seurakuntaopisto on valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä sekä kansanopisto. Toimimme viidellä kampuksella (Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua ja Uusikaarlepyy). Nyt haemme tuntiopettajia (erityisesti matemaattiset aineet sekä englannin kieli) Järvenpään kampuksen yhteisten tutkinnon osien opettajien tiimiin.

Opetus tapahtuu kasvatus- ja ohjausalan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) sekä sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja) tutkinnoissa. Lisäksi opetusta on aikuisten perusopetuksessa. Työsuhteen kesto voi vaihdella muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Haemme myös lyhytaikaisia sijaisia äkillisiin poissaolotilanteisiin eri oppiaineisiin. Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Aineenhallinnan lisäksi painotamme positiivista kasvatusasennetta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksen ja kelpoisuuden mukaan 25,95€/h – 30,60€/h.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.12.2019 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sebastian Kotonen / sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi / puh. 040 483 8487