Tule töihin taloon, jossa välitämme!

HAEMME IT-TUKIHENKILÖÄ

Kirkkopalveluiden Järvenpään toimipisteeseen haetaan IT-tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu laite- ja ohjelmistoasennukset Windows järjestelmissä sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Vastuullasi on työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä käyttäjien opastaminen paikan päällä ja etähallintatyökalujen avulla. Tällaisia työpyyntöjä on mm. työasemiin, printtereihin, mobiililaitteisiin, AV-laitteisiin ja O365:een liittyvät kysymykset.

IT-tukihenkilö työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, jonka vuoksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, rohkeaa ja reipasta asennetta. Toivomme myös sinulta oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työpisteesi on puolet ajasta Järvenpään toimipisteessä ja puolet pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi 24.11.2019 mennessä osoitteeseen sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään järjestelmäasiantuntija Sampsa Ristimäki, p. 044 358 89 38. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi

HAEMME TUNTIOPETTAJAA LAPUALLE

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopisto hakee tuntiopettajaa matemaattisiin aineisiin ja tietotekniikan perustaitojen opetukseen Lapuan kampukselle kevään 2020 ajaksi.

Seurakuntaopisto on valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä sekä kansanopisto. Toimimme viidellä kampuksella (Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua ja Uusikaarlepyy). Nyt haemme tuntiopettajaa (erityisesti matemaattiset aineet sekä tietotekniikka) Lapuan kampuksen yhteisten tutkinnon osien opettajaksi ja vapaan sivistystyön kurssille.

Opetus tapahtuu kasvatus- ja ohjausalan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) tutkinnossa sekä vapaan sivistystyön opetuksessa. Osa opetuksesta tapahtuu digitaalisissa oppimisympäristöissä. Työsuhteen kesto kevään 2020 ajan (n. 100 tuntia). Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Aineenhallinnan lisäksi painotamme positiivista kasvatusasennetta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksen ja kelpoisuuden mukaan 25,10€/h – 29,55€/h.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 29.11.2019 mennessä osoitteeseen sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sari Peltokangas/ sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi / puh. 044 758 3425.

HAEMME OPETTAJAA JÄRVENPÄÄHÄN

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopiston Järvenpään toimipaikkaan haetaan äidinkielen ja S2 opettajan sijaista 1.12.-16.6.2020 väliselle ajalle ammatilliseen ja yleissivistävään koulutukseen. Opetus tapahtuu kasvatus- ja ohjausalan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) sekä sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja) tutkinnoissa. Tehtävä sisältää myös valmentavan koulutuksen (valma) S2-opetusta. Mahdollisia muita opetettavia aineita ovat draama- ja mediakasvatus sekä toiminta digitaalisessa ympäristössä.

Opetus ajoittuu arkipäiville pääsääntöisesti klo 8.30-16.00 välille. Haemme ensisijaisesti aikaisempaa työkokemusta kyseisissä tehtävissä omaavaa henkilöä. Työkokemus ammatillisesta sekä digitaalisista oppimisympäristöistä katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.11.2019 klo. 14 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sebastian Kotonen / sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi / puh. 040 483 8487

HAEMME TUNTIOPETTAJIA JÄRVENPÄÄHÄN

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopisto hakee tuntiopettajia Järvenpään kampukselle erimittaisiin työsuhteisiin. Erityisesti haemme opettajia matemaattisiin aineisiin sekä englannin kieleen.

Seurakuntaopisto on valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen järjestäjä sekä kansanopisto. Toimimme viidellä kampuksella (Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua ja Uusikaarlepyy). Nyt haemme tuntiopettajia (erityisesti matemaattiset aineet sekä englannin kieli) Järvenpään kampuksen yhteisten tutkinnon osien opettajien tiimiin.

Opetus tapahtuu kasvatus- ja ohjausalan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) sekä sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja) tutkinnoissa. Lisäksi opetusta on aikuisten perusopetuksessa. Työsuhteen kesto voi vaihdella muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Haemme myös lyhytaikaisia sijaisia äkillisiin poissaolotilanteisiin eri oppiaineisiin. Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Aineenhallinnan lisäksi painotamme positiivista kasvatusasennetta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksen ja kelpoisuuden mukaan 25,95€/h – 30,60€/h.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.12.2019 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi