Tule töihin taloon, jossa välitämme!

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

HAEMME OPETTAJAA HIUS- JA KAUNEUSALALLE

Haemme Hius- ja kauneusalan opettajaa Poriin 14.1. 2019 aloitettavaan Hius- ja kauneuden perustutkinnon koulutukseen.  Koulutuskumppanina toimii Cm Hiustalo oy. Opetus tapahtuu Hiustalon toimipisteessä osoitteessa Yrjönkatu 14 Pori.

Opettajana vastaat Porin opetusryhmän opetuksesta yhdessä työvalmentajan kanssa.

Opettajan tulee olla pedagogisesti pätevä hius- ja kauneusalan opettaja sekä kokemusta opettajan työstä. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti, luovasti ja yhteistyössä työvalmentajan kanssa. Eduksi on kokemus työvaltaisesta opetuksesta ja/tai tiimipedagogiikasta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen vuoteen 2021 asti.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 14.12.2018 mennessä tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.11. alkaen koulutuspäällikkö Tiina Parkkinen puh. 040 727 8777, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

HAEMME ÄIDINKIELEN OPETTAJAA SIJAISUUTEEN JÄRVENPÄÄHÄN

Kirkkopalvelut ry:n Seurakuntaopiston Järvenpään toimipaikkaan haetaan äidinkielen opettajan sijaista 1.1.-31.12.2019 väliselle ajalle ammatilliseen ja yleissivistävään koulutukseen. Opetus tapahtuu kasvatuksen ja ohjauksen alan (nuoriso- ja yhteisöohjaaja ja lastenohjaaja) sekä sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja) tutkinnoissa. Työ sisältää myös aikuisten perusopetuksen S2-opetusta. Mahdollisia muita opetettavia aineita ovat draama- ja mediakasvatus sekä toiminta digitaalisessa ympäristössä.

Opetus ajoittuu arkipäiville pääsääntöisesti klo 8.30-16.00 välille. Haemme ensisijaisesti aikaisempaa työkokemusta kyseisissä tehtävissä omaavaa henkilöä. Työkokemus ammatillisesta sekä digitaalisista oppimisympäristöistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen kokoaikainen ajalle 1.1.-31.12.2019. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 28.11.2018 mennessä frans.winsten@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Frans Winstén, puh. 040 6515532

***************************************

Päiväkoti Valona etsii varhaiskasvatuksen ammattilaisia!

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita.

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpään seurakuntaopiston kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto-ja ympäristökasvatusta.  Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

HAEMME LASTENTARHANOPETTAJAA

Haemme päiväkotiimme luonto- ja ympäristökasvatuksesta kiinnostunutta lastentarhanopettajaa, jolla on into kehittää  uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa yhteistyössä koko työyhteisön kanssa lasta ja lapsiryhmää kuunnellen ja havainnoiden.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin arjen tilanteisiin. Kiinnostus ja osaaminen luonto- ja ympäristökasvatuksessa katsotaan eduksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 30.11.2018 mennessä riitta.olander@valonahyvinvointi.fi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Riitta Olander, puh. 040 579 8373

HAEMME LASTENHOITAJIEN JA LASTENTARHANOPETTAJIEN SIJAISIA

Haemme päiväkotiimme lastenhoitajia ja lastentarhanopettajia lyhyisiin, joskus äkillisiinkin sijaisuuksiin.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 30.11.2018 mennessä riitta.olander@valonahyvinvointi.fi.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Riitta Olander, puh. 040 579 8373