TULE TÖIHIN TALOON, JOSSA VÄLITÄMME IHMISISTÄ

HAEMME PERHEOHJAAJAA

Haemme Valona-hyvinvoinnin avopalveluihin Mikkeliin perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Perheohjaajana työskentelet pääsääntöisesti perheiden kotona. Työ on kaksivuorotyötä ja painottuu iltapäiviin ja iltoihin. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävä täytetään elokuussa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Jos olet kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä lasten ja perheiden parissa ja sinulla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tasoinen tutkinto sekä työkokemusta lastensuojelusta, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi CV:n kera 5.7.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mari.salin@valonahyvinvointi.fi

********************************
HAEMME PALVELUNEUVOJAA

Vapaaehtoistyö.fi hakee innokasta nuorta vahvistamaan asiakaspalveluaan. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden auttaminen palvelun käytössä pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse sekä asiakaspalveluun liittyvät toimistorutiinit. Työssäsi käytät myös kyselytyökaluja, kuten Webropolia, sekä Vapaaehtoistyö.fi:n omaa tietokantaa ja julkaisualustaa.

Palveluneuvojan tehtävässä on tärkeää, että koet vuorovaikutustilanteet itsellesi luonteviksi. Osaat keskustella, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja jaksat palvella asiakkaita iloisella asenteella kiperissäkin tilanteissa. Tarvitset myös sujuvia it-taitoja.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva, vähintään toisen asteen koulutus. Esimerkiksi merkonomin tai datanomin koulutukset sopivat hyvin tähän tehtävään. Emme edellytä alan työkokemusta, tärkeintä on reipas ja sinnikäs asenne sekä into kasvaa ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tarvittaviin ohjelmistoihin ja tukenasi on koko Vapaaehtoistyö.fi:n palvelutiimi. Työpisteesi sijaitsee Järvenpäässä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Palkkaamme nuoren osaajan STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella. Voit hakea tehtävää, jos olet alle 30-vuotias ja sinulla on vain vähän tai ei lainkaan työkokemusta ja olet tällä hetkellä työttömänä. Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, jonka aikana kehitämme yhdessä valmiuksiasi hakeutua uusiin tehtäviin. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.9.2018. Palkkasi on 2 000 euroa / kk.

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si 30.6.2018 mennessä asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tuottaja Ilkka Kalmanlehto, p. 050 3309 308 (15.6. asti) ja Annmari Salmela, p. 040 5761017 (18.6. alkaen). Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostitse, asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi.

Vapaaehtoistyö.fi on palvelu, joka kokoaa monipuolisia vapaaehtoistehtäviä eri puolilta Suomea. Tehtäviä tarjoavat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat, kunnat ja kaupungit sekä monet järjestöt. Vapaaehtoistyö.fi on osa Kirkkopalvelut-kokonaisuutta, joka on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö sekä hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja.

********************************