Tule töihin taloon, jossa välitämme!

 

LASTENKOTI VALONA HAKEE PALVELUVASTAAVAA

Oletko lastensuojelun vahva ammattilainen, joka haluat olla luomassa parempaa arkea sijaishuollossa oleville lapsille ja nuorille? Oletko tottunut verkostotyöhön ja työskentelemään yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa asiakkaan parhaaksi? Onko sinulla intoa kehittää omaa työtäsi ja sijaishuollon palveluja?

Jos vastasit kyllä ja sinulla on sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera 14.6.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Lastenkoti Valonassa on kaksi osastoa kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille. Palveluvastaavan tehtävänä on huolehtia sijaishuollolle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta yhteistyössä omaohjaajien ja lasten asioista vastaavien sosiaalityöntekijöiden kanssa. Sijaitsemme Pieksämäellä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö ja edellyttää jonkin verran matkustamista.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä täytetään viimeistään elo-syyskuussa ja siihen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätiedot: Mika Weissmann, p. 040 153 4925. Käy katsomassa myös kotisivumme www.valonahyvinvointi.fi

HAEMME PÄIVÄKOTIAPULAISTA

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpään seurakuntaopiston kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto- ja ympäristökasvatusta. Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Päiväkotiapulaisemme paikkakunnalta muuton vuoksi haemme päiväkotiimme Järvenpäähän päiväkotiapulaista 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyviä työelämätaitoja, itsenäistä, vastuullista ja motivoitunutta työotetta, luemme eduksi kokemuksen päiväkotiapulaisen työstä tai vastaavasta.

Päiväkoti Valonassa sinua odottaa mukava työyhteisö, liikumme paljon luonnossa ja lähiympäristössä. Sinun vastuullasi on koko työyhteisön tukemana huolehtia viihtyisästä ja siististä ympäristöstä, jossa lasten on hyvä oppia ja kasvaa ja kehittyä.  Tehtäviisi kuuluvat mm. päiväkodin siivous, pyykkihuolto sekä päivittäiset keittiötyöt, päiväkodissa ei valmisteta ruokaa.

Edellytyksenä laitoshuoltajan koulutus sekä toivomme aikaisempaa kokemusta päiväkotiapulaisen työstä. Hakijalle on eduksi suoritettu hygieniaosaamistodistus tai se on suoritettava työn aloittamisvaiheessa.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy palkkaluokan G14 mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.8.2019 mennessä osoitteeseen riitta.olander@valonahyvinvointi.fi
Haastattelut aloitamme heinäkuun lopulla ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Riitta Olander, puh. 040 579 8373 (tavoittavissa 11.-20.6. sekä 29.7. alkaen)

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita. Käy katsomassa myös kotisivumme www.valonahyvinvointi.fi

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

Seurakuntaopisto hakee ammattilaisia joukkoonsa.

HAEMME SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPETTAJAA

Haemme Sosiaali- ja terveysalan opettajaa ajalle 26.8.2019 – 18.6.2020 Järvenpään kampukselle.

Keskeisinä tehtävinä ovat ohjaus- opetus- ja arvionitityö sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutuksissa. Opettajalla tulee olla osaamista ja työkokemusta terveyden edistämisestä, hoitotyöstä ja vammaistyöstä. Tehtävässä edellytetään hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen 18.6.2020 asti.  Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 24.7.2019 mennessä osoitteeseen carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi
Laita hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka puh. 044 712 4994 seuraavina aikoina: 18.-19.6. ja 23.7.

HAEMME VASTAAVAA ASUNTOLAOHJAAJAA

Haemme ammatilliseen oppilaitokseen ja kansanopistoon Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle henkilöä vastaavan asuntolaohjaajan tehtävään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaavan asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. ohjaajien esimiehenä toimiminen, oppilaitoksen hyvinvointiryhmässä toimiminen, asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, kasvattaminen ja tukeminen, yhteistyö huoltajien kanssa sekä asuntolatoiminnan suunnittelu ja toteutus. Lisäksi asuntolaohjaajan tehtävänä on varmistaa asuntolan turvallisuus ja viihtyisyys sekä hoitaa asuntolatoiminnan hallinto- ja toimistotehtävät.

Edellytämme alalle soveltuvaa perustutkintoa ja kokemusta asuntolatyöstä. Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä. Englannin kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Seurakuntaopisto on savuton oppilaitos!

Lisätietoja opiskelijapalvelupäällikkö Kirsti Panula, p. 044 760 4244 / kirsti.panula@seurakuntaopisto.fi tai koulutuspäällikkö Sebastian Kotonen, p. 040 483 8487 sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 14.6.2019 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

HAEMME HIUSALAN OPETTAJAA

Haemme Hius- ja kauneusalan opettajaa Poriin toteutettavaan Hius- ja kauneuden perustutkinnon koulutukseen.  Koulutuskumppanina toimii Cm Hiustalo oy. Opetus tapahtuu Hiustalon toimipisteessä osoitteessa Yrjönkatu 14, Pori.

Opettajana vastaat Porin opetusryhmän opetuksesta yhdessä työvalmentajan kanssa.

Opettajan tulee olla pedagogisesti pätevä hius- ja kauneusalan opettaja sekä aikaisempaa kokemusta opettajan työstä. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti, luovasti sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Katsomme eduksi kokemuksen työvaltaisesta opetuksesta ja/tai tiimipedagogiikasta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen vuoteen 2021 asti.  On mahdollista, että tehtävä jatkuu pidempäänkin.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 17.6.2019 mennessä sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari Peltokangas puh. 044 758 3425, sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi