Tule töihin taloon, jossa välitämme!

VIESTINTÄASSISTENTTI

Kirkkopalvelut ry hakee innokasta nuorta vahvistamaan markkinointiviestintä- ja tapahtumat -tiimiään. Tehtäviisi kuuluu viestinnän monipuoliset avustavat tehtävät.

Viestintäassistentin tehtävässä tarvitset taitoa tuottaa monipuolisia sisältöjä eri viestintäkanaviin, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kykyä pitää langat käsissäsi kiperissäkin tilanteissa. Sinulta syntyy niin artikkeli, tiedote kuin uutinenkin ja osaat myös kuvata ja leikata pieniä videoita. Some-maailmassa viihdyt kuin kotonasi. Visuaalinen silmä ja graafisen suunnittelun perustaidot ovat eduksesi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva, vähintään toisen asteen tutkinto. Esimerkiksi media-assistentin tai medianomin koulutus sopivat hyvin tähän tehtävään. Emme edellytä alan työkokemusta, tärkeintä on reipas ja sinnikäs asenne sekä into kasvaa ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tarvittaviin ohjelmistoihin ja tukenasi on koko Kirkkopalvelujen markkinointiviestintä ja tapahtumat -tiimi. Työpisteesi sijaitsee Järvenpäässä.

Palkkaamme nuoren osaajan STEA:n Paikka auki -ohjelman tuella. Voit hakea tehtävää, jos olet alle 30-vuotias ja sinulla on vain vähän tai ei lainkaan työkokemusta, olet tällä hetkellä työttömänä, etkä ole päätoiminen opiskelija. Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, jonka aikana kehitämme yhdessä valmiuksiasi hakeutua uusiin tehtäviin. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 18.3.2019. Palkkasi on 2 000 euroa / kk.

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si 25.2.2019 mennessä viestinta@kirkkopalvelut.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään viestintäpäällikkö Salla Peltonen, p. 044 288 4476 (ti 19.2. klo 14−16 tai ke 20.2. 9−11). Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse, salla.peltonen@kirkkopalvelut.fi

****************************

Usko tai älä – tässä työssä tarvitaan päätä ja sydäntä

HAEMME OPETTAJAA

Etsimme joukkomme johtamisen, esimiestyön tai tuotekehitystyön osaajaa ammatilliseen koulutukseen.

Työ sisältää vastuuopettajan työtehtävät Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa sekä Johtamisen ja Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnoissa.

Valittavalla henkilöllä tulee olla ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus sekä kokemusta opettajan sekä johtajan tai esimiehen työstä. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kykyä toimia itsenäisesti, luovasti, innovatiivisesti sekä markkinointihenkisesti. Katsomme eduksi kokemuksen verkko-opetuksesta opetuksesta tai tiimipedagogiikasta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työsuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi on joko Seurakuntaopiston Pieksämäen tai Järvenpään kampuksella.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 28.2.2019 mennessä tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tiina Parkkinen puh. 040 727 8777, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

HAEMME TUNTIOPETTAJAA

Kirkkopalvelut ry Seurakuntaopisto hakee Pieksämäen kampukselle S2-kielen ja aikuisten perusopetusryhmän vastaavan tuntiopettajan tehtäviin vastuuopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 18.2. 2019 – 29.5.2019.

Viikoittainen tuntimäärä keskimäärin vähintään 22 tuntia.

Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (1998/986), 18§ vapaan sivistystyön opettajan kelpoisuus. S2-pätevyys tai työkokemus maahanmuuttajien parissa luetaan eduksi.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan TES:n (kokonaistyöajassa olevat kansanopistot) mukaisesti. Valittavien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n rikosrekisteriote sekä selvitys terveydentilasta. Tehtävissä on 1 kk:n koeaika.

Hakemukset CV:n kera sähköpostitse 14.2.2019 klo 12 mennessä jari.rauhala@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja koulutuspäällikkö Jari Rauhalalta jari.rauhala@seurakuntaopisto.fi / puhelimitse ma 11.2. 2019 alkaen puh. 040 0195 060>

HAEMME OPETTAJAA HIUS- JA KAUNEUSALALLE

Haemme Hius- ja kauneusalan opettajaa Poriin 1.4.2019 aloitettavaan Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon koulutukseen. Koulutuskumppanina toimii Cm Hiustalo oy. Opetus tapahtuu Hiustalon toimipisteessä osoitteessa Yrjönkatu 14, Pori.

Opettajana vastaat Porin opetusryhmän opetuksesta yhdessä työvalmentajan kanssa.

Opettajan tulee olla pedagogisesti pätevä hius- ja kauneusalan opettaja, jolla on kokemusta opettajan työstä. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti, luovasti ja yhteistyössä työvalmentajan kanssa. Eduksi on kokemus työvaltaisesta opetuksesta ja/tai tiimipedagogiikasta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen vuoteen 2021 asti.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 14.3.2019 mennessä, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Tiina Parkkinen p. 040 727 8777, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi

****************************
HAEMME PERHEOHJAAJAA TYÖHÖN LASTEN JA PERHEIDEN PARIIN

Haemme Valona-hyvinvoinnin avopalveluihin Mikkeliin perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Perheohjaajana työskentelet pääsääntöisesti perheiden kotona. Työ on kaksivuorotyötä ja painottuu iltapäiviin ja iltoihin. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävä täytetään heti tai sopimuksen mukaan.

Jos olet kiinnostunut itsenäisestä ja monipuolisesta työstä lasten ja perheiden parissa ja sinulla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tasoinen tutkinto sekä työkokemusta lastensuojelusta, kysy lisää tai lähetä hakemuksesi CV:n kera 28.2.2019 mennessä osoitteeseen mari.salin@valonahyvinvointi.fi Kysy myös kesätyömahdollisuuksistamme!

Tarjoamme innovatiivisen ja kehittyvän työyhteisön, jossa pidetään tärkeänä työntekijöiden osaamisen vahvistamista ja työhyvinvoinnin tukemista. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme ja mahdollistamme työn kehittämisen. Työsuhde-etuihimme lukeutuvat muun muassa kattava työterveyshuolto ja e-passi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

****************************
HAEMME SIIVOUSALAN AMMATTILAISTA

Kirkkopalveluiden Järvenpään toimipiste etsii siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä siivousalan työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Tehtävämme ovat monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustöitä mm. luokka-, toimisto- ja majoitustiloissa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.15.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 22.2.2019 mennessä marita.lindqvist@seurakuntaopisto.fi tai postitse Marita Lindqvist Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marita Lindqvist / marita.lindqvist@seurakuntaopisto.fi tai arkisin klo 15-16 puh. 040 511 9967

****************************