Tule töihin taloon, jossa välitämme!

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!
HAEMME MYYNTIKOORDINAATTORIA

Oletko valmis hyödyntämään myynnin ja koulutussuunnittelun ammattitaitoasi sekä nostamaan Lapuan kampuksen koko Suomen tietoisuuteen? Kiinnostaisiko sinua toimia täynnä mahdollisuuksia olevassa ja ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa yksilöiden vahvuudet otetaan huomioon? Mikäli vastasit kyllä, voit olla meidän uusi myyntikoordinaattorimme!

Etsimme Lapuan kampuksellemme innostunutta ja positiivista myyntikoordinaattoria myynti- ja asiakkuustiimin jäsentä.  Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö, johon sisältyy satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusta muille kampuksille.

Mitä teet, jos tulet meille töihin?

• Suunnittelet ja markkinoit vapaan sivistystyön koulutuksia
  • Vastaat Lapuan kampuksen tila- ja majoitusmyynnistä, markkinoinnista ja organisoinnista
  • Vastaat olemassa olevista asiakassuhteista ja kehität niitä edelleen
  • Hankit uusia asiakkaita tila- ja majoituspalveluille sekä vapaan sivistystyön koulutustuotteille
  • Toimit asiakkuuden hallintaohjelmiston (CRM) pääkäyttäjänä

Odotamme sinulta:

• Myyntikokemusta
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Organisointi- ja priorisointikykyä sekä kykyä työskennellä nopeatempoisessa asiakaspalvelutehtävässä
  • Innokkuutta digitaaliseen markkinointiin

Eduksi katsomme:

• Kokemusta koulutussuunnittelusta ja vapaasta sivistystyöstä
  • Kokemusta matkailualalta
  • Kokemusta asiakkuudenhallintaohjelmiston käytöstä

Tarjoamme sinulle:

• Itsenäisen ja monipuolisen koulutussuunnittelun ja myynnin tehtävän
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet
  • Vakavaraisen organisaation työnantajaksesi
  • 30 mukavaa työtoveria Lapualla ja lisäksi 150 neljällä muulla kampuksellamme

Seurakuntaopisto on sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutuksiin erikoistunut yksityinen oppilaitos, joka toimii valtakunnallisesti viideltä kampukselta käsin. Tarjoamme ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Kampuksemme sijaitsevat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Seurakuntaopistossa opiskelee vuosittain tutkintoon johtavassa koulutuksessa noin 2 500 ja yleissivistävässä koulutuksessa noin 250 opiskelijaa. Kansanopistossamme tehdään vuosittain noin 9600 opiskelijaviikkoa ja opintokeskuksessa noin 14 000 tuntia. Henkilöstöä Seurakuntaopistossa on 180.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 28.8.2019 mennessä osoitteeseen elisa.sovelius@seurakuntaopisto.fi. Aihe kenttään tulee kirjoittaa HAKEMUS + oma nimesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiakkuusjohtaja (ts) Elisa Sovelius, p. 040 689 8154 seuraavasti: 22.8 klo 10-11, 23.8 klo 10-11 ja 13-14, 26.8 klo 10-11.