Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

**************************

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

ASUNTOLAOHJAAJIA JÄRVENPÄÄHÄN

Haemme ammatilliseen oppilaitokseen ja kansanopistoon Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle vakituista sekä vuoden määräaikaista asuntolaohjaajaa. Työtehtäviin kuuluu asuntolassa asuvien opiskelijoiden vapaa-ajan ohjaus, koulunkäynnin tukeminen sekä nuorten kasvun sosiaalinen tukeminen.

Asuntolat ovat tärkeitä itsenäistymisen ja arjen taitojen opettelun paikkoja nuorille ja merkittävä osa opiskeluhyvinvointia, osana hyvinvoivan oppimisympäristön toteuttamisessa. Asuntolahenkilöstö on mukana opiskeluhyvinvointiryhmässä ja moniammatillisella yhteistyöllä voidaan opiskelijaa tukea ja ohjata niin opinnoissa kuin itsenäistymiseen tarvittavissa arjen taidoissa.

Edellytämme alalle soveltuvaa perustutkintoa. Kokemus nuorten ohjaamisesta sekä monikulttuurisesta työstä katsotaan eduksi. Englannin kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Seurakuntaopisto on savuton oppilaitos!

Lisätietoja opiskelijapalvelupäällikkö Kirsti Panula, p. 044 760 4244 / kirsti.panula@seurakuntaopisto.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 28.8.2020 mennessä osoitteeseen meri-tuuli.koistiola@seurakuntaopisto.fi Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

LÄHIHOITAJA

Valona Vanhuspalvelut hakee Pieksämäelle yhtä lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä 2-3 lähihoitajaa pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta sekä työkokemusta alalta. Arvostamme kiinnostusta vanhustyöhön sekä vanhusalan opintoja (esimerkiksi vanhustyön ammattitutkinto, muistihoitaja). Toivomme sinulta hyviä työelämätaitoja, joustavuutta, sosiaalisia taitoja sekä motivoitunutta työotetta. Love- lääkehoidon suoritus (Lop, kipu, Pkv, Ger 1-2) katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.8.2020 mennessä osoitteeseen ritva.hakkinen@valonahyvinvointi.fi

MYYJÄ

Etsimme joukkoomme erikoiskauppaamme aktiivista myyjää Helsingin keskustaan. Keskeisinä tehtävinä asiakaspalvelu- ja myyntityö myymälässä ja puhelimessa, verkkokaupan tilausten käsittely, logistiikkatehtävät sekä muut monipuoliset kaupan tehtävät.

Tehtävä edellyttää kirkon kentän tuntemusta ja myyntikokemusta myös vaatekaupan puolelta. Odotamme hakijalta hyvää paineensietokykyä, luovuutta, palveluasennetta ja kykyä oppia uutta. Työssä käytetään esim. Visma.net toiminnanohjausjärjestelmää ja Magento2-verkkokauppaa.

Noudatamme Medialiiton ja ammattiliitto PRO:n välistä työehtosopimusta. Tehtävä on kokoaikainen vuoden määräaikaisuus, joka sisältää lauantaityötä.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 21.8.2020 mennessä osoitteeseen susanna.mantyranta@sacrum.fi / Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Susanna Mäntyranta p. 040 540 2372.

Sacrum on kristillisiä ja kirkollisia kirjoja, virka-asuja ja tarvikkeita myyvä liike Helsingissä.