Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

**************************

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

HAEMME MATEMATIIKAN, FYSIIKAN, KEMIAN JA TIETOTEKNIIKAN OPETTAJAA

Etsimme joukkoomme matematiikan, fysiikan, kemian ja tietotekniikan opettajaa Seurakuntaopiston Pieksämäen kampukselle.

Tehtäviin kuuluu yllä olevien aineiden opetus ammatillisessa peruskoulutuksessa, Valmassa ja kansanopistossa sekä ammatillisen peruskoulutuksen vastuuopettajana toimiminen.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen opettajan työstä. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti, luovasti sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen 1.8.2020 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 3.6.2020 mennessä osoitteeseen eija.liukkonen@seurakuntaopisto.fi / laitathan sähköpostin otsikoksi HAKEMUS

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Eija Liukkonen puh. 040 351 0567 eija.liukkonen@seurakuntaopisto.fi ja Jari Rauhala puh. 040 019 5060 jari.rauhala@seurakuntaopisto.fi