Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

**************************

KASVATUS- JA OHJAUSALAN OPETTAJA

Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle haetaan kahta opettajaa kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon vakituiseen työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen. Tehtävistä toinen sijoittuu varhaiskasvatuksen – ja perhetoiminnan osaamisalaan ja toinen nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja ammatillisen opettajan kelpoisuutta.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja tehtävässä on 6 kk koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä. Ammatillisen erityisopettajan kelpoisuuden katsomme eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 30.4.2020 mennessä osoitteeseen eija.liimatainen@seurakuntaopisto.fi Laitathan hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Liimatainen puh. 044 712 4976 seuraavina aikoina: tiistaina 1.4. klo 13-15 ja perjantaina 3.4. klo 9-11

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPETTAJA

Haemme Sosiaali- ja terveysalan määräaikaista opettajaa ajalle 3.8.2020 – 17.6.2021 Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle.

Keskeisinä työtehtävinä ovat ohjaus-, opetus- ja arvionitityö sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutuksissa. Hakijalta toivomme monipuolista osaamista sosiaali- ja terveysalalta.

Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä. Ammatillisen erityisopettajan kelpoisuuden katsomme eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävässä on (4 ) kuukauden koeaika.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 30.4.2020 mennessä osoitteeseen carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi Laitathan hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka puh. 044 712 4994 seuraavina aikoina: torstaina 2.4. klo 13-15 ja keskiviikkona 8.4. klo 9-11

Lue lisää Seurakuntaopistosta

**************************

Kirkkopalvelujen hankkeet liittyvät yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä sosiaali- ja diakoniatyön kehittämiseen. Hankkeemme keskittyvät heikommassa asemassa olevien väestöryhmien aseman parantamiseen, päihde- ja riippuvuustyön kehittämiseen, koulutuksen kehittämiseen, kansainvälisyyteen ja vanhustyöhön. Työmme lähtökohtana on ihmisten hyvän elämän ja arjen turvaaminen.

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ, Vanhemmuuden tuki -toiminta

Haemme henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen projektityöntekijää vanhemmuuden tuki -toimintaan ajalle 1.8.2020 – 31.5.2023.

Tehtävänäsi on käynnistää, vahvistaa ja tukea pilottipaikkakunnilla lapsiperheiden arkea ja vanhemmuutta tukevaa toimintaa yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja lapsiperhejärjestöjen kanssa. Työhön kuuluu myös alueellisten verkostojen rakentamista ja koulutuksien järjestämistä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviin sisältyy projektin materiaalintuotantoa ja dokumentointia.

Toimintakenttänä on koko Suomi (pilottipaikkakunnat valitaan myöhemmin). Työpisteen määrittely voidaan neuvotella, ensisijaisesti Pieksämäki tai Järvenpää. Työ edellyttää matkustusvalmiutta eri puolille Suomea.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seurakuntatyön (esim. diakonia ja/tai lapsi- ja perhetyöstä) tuntemusta, kokemusta verkostomaisesta työskentelystä ja yhteiskehittämisestä. Lisäksi toivotaan valmiutta työskennellä koulutus- ja valmennustehtävissä ja toimia moniammatillisten ja -alaisten yhteistyöverkostojen kanssa. Sinulla tulee olla soveltuva diakonia-, varhaiskasvatus- tai sosiaalialan koulutus.

Lähetäthän hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen 3.4.2020 mennessä osoitteeseen mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi

Lisätietoja: Mari Tuomainen, puh 040 8222 780 (10.3.2020 klo 9-11, 24.3.2020 klo 14-16) / Tapio Pajunen, puh 0400 870 041 (12.3.2020 klo 9-11, 26.3.2020 klo 13-15)