Tule töihin taloon, jossa välitämme!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3200 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen, Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelun sekä Vapaaehtoistyö.fi-palvelun, järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut työllistää noin 412 työntekijää ja sen jäseninä on 319 seurakuntaa, 60 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 40 milj. €.

**************************

Tällä hetkellä ei ole avoinna olevia paikkoja.