Tule töihin taloon, jossa välitämme!

 

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Kirkkopalvelut ry hakee luovaa, yhteistyökykyistä ja rohkeaa viestintäpäällikköä johtamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan Kirkkopalvelujen ja sen monien brändien markkinointiviestintää. Toimit myös viestinnästä ja tapahtumista vastaavan tiimin esimiehenä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on monipuolista ja vahvaa kokemusta viestinnän eri osa-alueilta sekä näyttöjä viestinnän strategisesta kehittämisestä.

Olet kokenut esimies tai hankkinut vankkaa osaamista projektien tai hankkeiden vetäjänä. Innostat ihmisiä ympärilläsi, luot avointa viestintäkulttuuria, toimit luontevasti erilaisissa verkostoissa ja pidät langat käsissäsi myös vaativissa tilanteissa. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä.

Odotamme sinulta:

  • strategista pelisilmää ja kykyä johtaa suunnitelmat käytäntöön
  • vahvaa kokemusta ja näkemystä viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta
  • kriisiviestintä- ja mediaosaamista
  • monipuolisia sisällöntuotantotaitoja
  • ymmärrystä varainhankinnasta ja tapahtumatuotannosta
  • arvostamme sitä, että koet toimintaympäristömme ja arvopohjamme itsellesi luonteviksi

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja monipuolisen työn mielenkiintoisessa ja uudistuvassa toimintaympäristössä, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi sekä sitoutuneen, osaavan ja energisen työyhteisön tuen.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi 7.10.2019 mennessä osoitteeseen hannu.harri@kirkkopalvelut.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään kehitysjohtaja Hannu Harri, p. 044 712 4981 (keskiviikkona 2.10.2019 klo 12−14 tai perjantaina 4.10. klo 9−11). Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse, hannu.harri@kirkkopalvelut.fi

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Muuttuvassa toimintaympäristössä luomme yhteyksiä ihmisten, kirkon ja yhteiskunnan välille, uudistamme ja kehitämme sekä rakennamme toivoa, hyvää elämää ja arjen kristillisyyttä. Tavoittelemme yhteistä hyvää. 

******************************

SIIVOUSALAN AMMATTILAINEN

Kirkkopalveluiden Järvenpään toimipiste etsii siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä siivousalan työkokemus katsotaan eduksi. Otamme huomioon myös siivousalalle valmistuvat opiskelijat.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä.

Tehtävämme ovat monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustöitä mm. luokka-, toimisto- ja majoitustiloissa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.15.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän on 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 29.9.2019 mennessä osoitteeseen marita.lindqvist@seurakuntaopisto.fi tai postitse Marita Lindqvist Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää.

Lisätietoja tehtävästä antaa marita.lindqvist@seurakuntaopisto.fi tai arkisin klo 15-16 puh. 040 511 9967

******************************

IT-TUKIHENKILÖ

Haemme IT-Tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu laite- ja ohjelmistoasennukset Windows järjestelmissä sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Vastuullasi on työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä käyttäjien opastaminen paikan päällä ja etähallintatyökalujen avulla. Tällaisia työpyyntöjä on mm. työasemiin, printtereihin, mobiililaitteisiin, AV-laitteisiin ja O365:een liittyvät kysymykset.

IT-tukihenkilö työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, jonka vuoksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa, rohkeaa ja reipasta asennetta. Toivomme myös sinulta oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö) mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työpisteesi on puolet ajasta Järvenpään toimipisteessä ja puolet pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Työn aloitus on 1.12. tai sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 6.10.2019 mennessä osoitteeseen sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään järjestelmäasiantuntija Sampsa Ristimäki, p. 044 358 89 38 (torstaina 19.9. klo 12-14, keskiviikkona 25.9. klo. 9-11 tai maanantaina 30.9. klo. 12-14). Voit kysyä lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi

******************************

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!
SUOMEN KIELEN OPETTAJA

Haemme Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle suomen kielen opettajaa maahanmuuttajien kielikoulutukseen ajalle 21.10.2019 – 5.6.2020. Opetettavia tunteja on n. 20-25/viikko.

Opetus sijoittuu arkipäiville erikseen sovittavina kellonaikoina. Haemme joukkoomme maahanmuuttajakoulutukseen perehtynyttä S2-opettajaa.

Tuntiopettajan tehtävä on määräaikainen ajalle 21.10.2019 – 5.6.2020, ja palkkaus yksityisen opetusalan TES:n mukainen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 30.9.2019 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sebastian Kotonen, puh. 040 483 8487 / sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

 

MATEMAATTISTEN AINEIDEN TUNTIOPETTAJAA

Etsimme matemaattisten aineiden tuntiopettajaa aikuisten perusopetukseen Järvenpäähän. Tehtävään saattaa sisältyä opetusta myös ammatillisessa oppilaitoksessa. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa pedagogista osaamista. Opetuksesta iso osa kohdentuu maahanmuuttajaopetukseen, jonka vuoksi kokemus monikulttuuristen ryhmien kanssa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan aikuisten perusopetuksen tuntemus ja verkkopedagoginen osaaminen.

Tuntimäärä n. 10h/viikko, sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön. Aloitus viimeistään 23.9.2019. Työsuhde päättyy 5.6.2020.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 20.9.2019 mennessä osoitteeseen sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sebastian Kotonen, puh. 040 483 8487 / sebastian.kotonen@seurakuntaopisto.fi