Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

**************************

HAEMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HANKKEESEEN

Kirkkopalvelut ry hakee projektipäällikköä jatkamaan STEA:n rahoittamaan IkäArvokas -hanketta vuoden 2021 loppuun saakka.

Hankkeen tavoitteena on syrjäytymisuhan alla elävien ikäihmisten osallisuuden lisääminen etsivän vanhustyön keinoja hyödyntämällä yhteistyössä Oulun Diakonissalaitoksen, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton sekä Suomen Kylät ry:n kanssa. Hanke on käynnistynyt elokuussa 2018 ja päättyy 31.12.2021.

Haemme projektipäällikköä, joka vastaa hankkeen kokonaiskoordinoinnista, johtamisesta ja raportoinnista sekä yhteyksistä valtakunnallisiin verkostoihin. Projektipäällikkö osallistuu hankkeessa käynnissä oleviin toimintojen kokeiluihin ja juurruttamiseen lähinnä Keski-Uudenmaan alueella. Projektipäällikkö vastaa hankkeen valtakunnallisesta viestinnästä ja verkostotyöstä yhdessä hankkeen toisen työntekijän kanssa.

Toimipiste sijaitsee Kirkkopalveluiden Järvenpään tai Pieksämäen kampuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mari Tuomainen puh. 040 8222 780 (puhelinaika 22.9. klo 11-12 ja 28.9. klo 15-16).

Lähetäthän hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla 30.9.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi