Tule töihin taloon, jossa välitämme!

HAEMME PÄIVÄKOTIAPULAISTA

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Seurakuntaopiston kauniilla kampusalueella Järvenpäässä. Toiminnassamme painotamme luonto- ja ympäristökasvatusta. Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Päiväkotiapulaisemme paikkakunnalta muuton vuoksi haemme päiväkotiimme Järvenpäähän päiväkotiapulaista 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyviä työelämätaitoja ja itsenäistä, vastuullista ja motivoitunutta työotetta. Luemme eduksi kokemuksen päiväkotiapulaisen työstä tai vastaavasta.

Päiväkoti Valonassa sinua odottaa mukava työyhteisö, liikumme paljon luonnossa ja lähiympäristössä. Sinun vastuullasi on koko työyhteisön tukemana huolehtia viihtyisästä ja siististä ympäristöstä, jossa lasten on hyvä oppia ja kasvaa ja kehittyä.  Tehtäviisi kuuluvat mm. päiväkodin siivous, pyykkihuolto sekä päivittäiset keittiötyöt. Päiväkodissa ei valmisteta ruokaa.

Edellytyksenä on laitoshuoltajan koulutus ja toivomme aikaisempaa kokemusta päiväkotiapulaisen työstä. Hakijalle on eduksi suoritettu hygieniaosaamistodistus tai se on suoritettava työn aloittamisvaiheessa.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy palkkaluokan G14 mukaisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 15.8.2019 mennessä osoitteeseen riitta.olander@valonahyvinvointi.fi
Haastattelut aloitamme heinäkuun lopulla ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Riitta Olander, puh. 040 579 8373 (tavoittavissa 11.-20.6. sekä 29.7. alkaen).

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita. Käy katsomassa myös kotisivumme www.valonahyvinvointi.fi

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

Seurakuntaopisto hakee ammattilaisia joukkoonsa.

HAEMME SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPETTAJAA ajalle 26.8.2019 – 18.6.2020 Järvenpään kampukselle.

Keskeisinä tehtävinä ovat ohjaus-. opetus- ja arvioinitityö sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen koulutuksissa. Opettajalla tulee olla osaamista ja työkokemusta terveyden edistämisestä, hoitotyöstä ja vammaistyöstä. Tehtävässä edellytetään hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen 18.6.2020 asti.  Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 24.7.2019 mennessä osoitteeseen carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi
Laita hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka, puh. 044 712 4994: 18.-19.6. ja 23.7.