VARAINHANKINNAN SUUNNITTELIJA

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö sekä hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja. Kirkkopalvelujen tytäryhtiö Kotimaa Oy on monipuolinen viestintätalo sekä seurakuntien ja kuluttajien palveluyritys.

Haemme nyt varainhankinnan suunnittelijaa

tehostamaan ja uudistamaan varainhankintaa ja siihen liittyviä prosesseja Yhteisvastuukeräyksessä sekä Kirkkopalvelujen Kotimaanavussa. Työsi painopiste on yhteisövarainhankinnan tuloksellisessa toteutuksessa ja strategisessa kehittämisessä. Etsit aktiivisesti uusia rahoitusvaihtoehtoja ja vastaat haku- ja raportointiprosesseista.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

• vahvaa kokemusta yhteisövarainhankinnan tuloksellisesta toteutuksesta ja kehittämisestä
  • eri rahoituskanavien (STEA, säätiöt ym.) ja varainhankinnan menetelmien tuntemusta
  • innovatiivisuutta ja kykyä määrätietoiseen sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn
  • hyvät yhteistyötaidot ja valmiutta työskennellä joustavasti osana erilaisia projektiryhmiä
  • hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
  • tehtävään soveltuva koulutus.

Tehtävä on kaksivuotinen 1.9.2017 – 31.8.2019, jonka päättyessä tarkastellemme mahdollisuutta työsuhteen vakinaistamiseen.

Kirkkopalvelujen toimitilat sijaitsevat Järvenpäässä, Seurakuntaopiston kampuksella Tuusulanjärven rannalla. Varainhankinnan suunnittelijana sijoitut Jäsenpalveluihin, jossa Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanavun lisäksi toimii mm. Kirkkopalvelujen viestintä- ja tapahtumapalvelut.

Lähetä cv:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 4.6.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Fillarilla