Seurakuntaopiston Pieksämäen kampus etsii siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä työkokemusta siivousalalta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävämme ovat monipuolisia erilaisten toimintaympäristöjen ylläpito- ja perussiivouksia käsittäen mm. luokka -,ja työhuonetiloja. Teemme siivousta myös muissa Kirkkopalveluiden toimipisteissä, joten ajokortti sekä auto tulisi olla käytettävissä.

Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen 31.10.2017 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja palvelupäällikkö Sari Kiiskiseltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fillarilla