Usko tai älä, tarvitsemme sinua! 

Olet nykyaikaisten palvelujen, myynnin ja koulutuksen ammattilainen.

Osaat muotoilla ajanmukaisia ja asiakaslähtöisiä koulutuspalveluja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Seurakuntaopisto on sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutuksiin erikoistunut yksityinen oppilaitos, joka toimii valtakunnallisesti viideltä kampukselta käsin. Tarjoamme ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Kampuksemme sijaitsevat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Seurakuntaopistossa opiskelee vuosittain tutkintoon johtavassa koulutuksessa noin 2 500 ja yleissivistävässä koulutuksessa noin 250 opiskelijaa. Kansanopistossamme tehdään vuosittain noin 9600 opiskelijaviikkoa ja opintokeskuksessa noin 14 000 tuntia. Henkilöstöä Seurakuntaopistossa on 180.

Seurakuntaopiston ylläpitäjä Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö sekä hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja. Kirkkopalvelujen tytäryhtiö Kotimaa Oy on monipuolinen viestintätalo.

Arvomme ovat usko, toivo ja rakkaus.

Haemme kahta asiakkuuskoordinaattoria

Etelä- ja Itä-Suomen alueelle sekä Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle.

Keski-Suomi kuuluu jommankumman tai molempien alueeseen.   

On mahdollista, että tehtävään liitetään myös tiimiesimiehen tehtävät.

Mitä odotamme?

  • Sinulla on vahvaa kokemusta koulutus- ja kehittämispalveluiden suunnittelusta ja niiden kehittämisestä
  • Tieto- ja informaatiotekniikka on sinulle arkinen, jokapäiväinen tapa tehdä työtä
  • Olet valmis liikkumaan alueellasi ja asiakkaiden luona
  • Olet pitkäjänteinen, saat valmista aikaiseksi
  • Olet innostunut ja innostava, sosiaalisesti taitava ammattilainen sekä kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
  • Ymmärrät nykyaikaista tapaa tehdä asiakkaille lisäarvoa tuottavaa koulutusta, saatat hallita niin leanin kuin palvelumuotoilunkin
  • Sinulla on liiketalous- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Mitä teet, jos tulet meille töihin?

Myyt ja räätälöit yhteistyössä asiakkaittemme kanssa koulutuksia. Pidät huolta olemassa olevista asiakassuhteistamme; vahvistat ja kehität niitä edelleen. Hankit uusia asiakkaita arvostetuille koulutustuotteillemme.

Työtäsi teet asiakuudet- tiimin jäsenenä, yhteistyössä koulutuspalveluja johtavien ja suunnittelevien päälliköiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Esa Ukkola, p. 040 358 5961: pe 9.3 klo 9-11. / pe.16.3 klo 12-15 / ma.19.3 klo 12-15

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 25.3.2018 sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fillarilla