Tule töihin välittävään työyhteisöön!

Koulutusjohtaja

Seurakuntaopisto on sosiaali- ja terveys- sekä humanistis- ja kasvatusalojen koulutukseen erikoistunut yksityinen oppilaitos, joka toimii valtakunnallisesti viideltä kampukselta käsin. Tarjoamme ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Toimimme myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Kampuksemme sijaitsevat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Seurakuntaopistossa opiskelee vuosittain tutkintoon johtavassa koulutuksessa noin 2 500 ja yleissivistävässä koulutuksessa noin 250 opiskelijaa. Kansanopistossamme tehdään vuosittain noin 9600 opiskelijaviikkoa ja opintokeskuksessa noin 14 000 tuntia. Henkilöstöä Seurakuntaopistossa on 180.

Haemme joukkoomme koulutusjohtajaa, jonka tehtävänä on toimia päälliköiden esimiehenä kaikilla kampuksilla. Koulutusjohtaja vastaa Seurakuntaopiston johtamisesta, henkilöstön kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä HR-prosesseista yhdessä rehtorin ja Kirkkopalvelut ry:n henkilöstöjohtajan kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla oppilaitosjohdolta edelletyt pätevyydet. Edellytämme aikaisempaa kokemusta opetustoimen henkilöstön johtamisesta ja HR-tehtävistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koulutusjohtaja on Seurakuntaopiston johtoryhmän jäsen ja raportointivastuussa rehtorille. Työntekopaikkoja ovat kaikki Seurakuntaopiston kampukset, ensisijaisesti Järvenpää tai Pieksämäki.

Tehtävässä on sopimuspalkka. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa rehtori Helena Ahonen puh. 040 537 0999 ja henkilöstöjohtaja Reija Paavola puh. 040 554 0471 tiistaina 21.2.2017 klo 9-12 ja keskiviikkona 1.3.2017 klo 9-11.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 5.3.2017.

**************************

Seurakuntaopiston Järvenpään kampus etsii siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 3.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä työkokemusta siivousalalta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävämme ovat monipuolisia erilaisten toimintaympäristöjen ylläpito- ja perussiivouksia käsittäen mm. luokka -, työhuone- päiväkoti- ja majoitustiloja.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6 – 14.15 kolmen viikon periodilla ja kiertävästi viikonloppuisin. Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja työehdot määräytyy Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen 17.2 2017 mennessä osoitteeseen:

tai osoitteeseen Palvelupäällikkö Marita Lindqvist  Järvenpääntie 640 04400 Järvenpää

Fillarilla