Päiväkodin johtaja

Etsimme osaavaa ja aktiivista päiväkodin johtajaa yksityiseen Päiväkoti Satakieleen. Päiväkoti Satakieli on 56-paikkainen yksityinen päiväkoti 1-6 -vuotiaille lapsille Järvenpäässä, Tuusulanjärven kauniissa ympäristössä. Päiväkodissamme työskentelee 9 vakituista varhaiskasvatuksen ammattilaista ja usein myös harjoittelijoita vakituisen henkilökuntamme ohjauksessa. Päiväkoti Satakieltä ylläpitää Kirkkopalvelut ry.  

Tehtäviisi kuuluvat

Päiväkodinjohtajana tehtäviisi kuuluu lastentarhanopettajan työtehtävien ohella kokonaisvastuu päiväkodin toiminnasta ja taloudesta. Odotamme sinulta tekevää, aktiivista ja positiivista asennetta sekä hyvää käsitystä päiväkodin monipuolisesta arjesta. Kelpoisuus tehtävään määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2016) mukaisesti. Sinulla tulee olla vähintään kasvatustieteenkandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot (60 op).

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä ja viihtyisässä ympäristössä. Pääset omalla, osaavalla toiminnallasi vaikuttamaan aktiivisen yhteisön toimivaan ja viihtyisään arkeen. Olet avainroolissa päiväkodin toiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa.  

Jos mielenkiintosi heräsi, kysy lisätietoja palvelujohtaja Mikko Kettunen, 040-589 9222 tai vt. päiväkodinjohtaja Anna Ahveninen 040-752 2356 21.7.2017 saakka.

Hae tehtävää viimeistään 11.8.2017 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi sekä ajantasaisen CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote

Fillarilla