Tyynelän toiminta jatkuu Kirkkopalvelujen Riippuvuustyön kehittämisyksikkönä

Kehittämiskeskus Tyynelän nimi jää pois käytöstä vuoden 2018 alkaessa. Muutos johtuu Tyynelän omistajan Kirkkopalvelut ry:n halusta selkeyttää monialaista toimintaansa helpommin ymmärrettävään ja tiiviimpään muotoon. Tyynelän toiminta kuuluu jatkossa Kirkkopalvelujen tarjoamien monipuolisten sosiaali- ja hyvinvointipalvelujen kokonaisuuteen, nyt nimellä Kirkkopalvelujen Riippuvuustyön kehittämisyksikkö.

Nimenvaihdoksesta ei aiheudu muita muutoksia; yksikön toiminta päihde- ja riippuvuustyön kehittämisen osaajana jatkuu aivan entiseen tapaan.Riippuvuustyön kehittämisyksikkö toimii jatkossakin myös päihde- ja riippuvuustyön toimijoiden yhteistyön edistäjänä, vaikuttamistoimijana ja asiantuntijuuden kehittäjänä yli sektori- ja kuntarajojen. Tästä kaikesta viestii myös Tyynelän laatua & osaamista -leima, joka komeilee Kirkkopalvelujen logon rinnalla yksikön kaikissa tuotteissa ja palveluissa.

Muutos näkyy vähitellen. Riippuvuustyön kehittämisyksikön uudet nettisivut avautuvat maaliskuussa osana Kirkkopalvelujen uutta kirkkopalvelut.fi-sivustoa. Sähköpostiosoitteet muuttuvat kirkkopalvelut.fi -muotoon jo vuoden vaihtuessa, mutta aiempi tyynela.fi-pääte toimii ylimenokauden ajan.

Lisää Riippuvuustyön kehittämisyksikön uutisia ja mm. uudet iloiset Stea:n rahoituspäätökset uutiskirjeessä.