Asiantuntija Pelituki -toimintaan

Olisitko sinä sopiva henkilö joukkoomme? Haemme asiantuntijaa Pelituki-toimintaan.

Haku on avoinna 27.6. -29.7.2022

Pelituen päämääränä on pelihaittojen ja liiallisen internetin käytön ehkäisyn ja hoidon kehittäminen. Toiminta jatkaa pelihaittojen ehkäisyn ja hoidon kehittämistä, jota on tehty yhteistyössä Sovatek-säätiön ja Kuopion kriisikeskuksen kanssa jo vuodesta 2008. Toimintaa rahoittaa kohdennetulla (Ak-) avustuksella Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Pelituen tavoitteina on vahvistaa sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisten pelihaittoihin ja liialliseen internetin käyttöön liittyvää osaamista ja lisätä järjestötoimijoiden, pelaajien ja heidän läheistensä tietoisuutta pelaamiseen ja netinkäyttöön liittyvistä haitoista. Pelituki välittää tietoa, toteuttaa kehittämisideoita ja tuottaa uusia ja kehittää käytössä olevia materiaaleja. Lisätietoa www.pelituki.fi

Kirkkopalvelujen Pelituki-toiminta on osa Riippuvuustyön kehittämisyksikön toimintaa. Pelituki toimii valtakunnallisesti, mutta Kirkkopalvelujen verkostoyhteistyö suuntautuu Etelä-Savon ja Varkauden alueelle. Työpisteesi voi sijaita Mikkelissä tai Pieksämäellä ja käytössämme on laajahko etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työn aloitus on 1.9. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaryhmä G27. Tehtävässä on 6 kuukauden mittainen koeaika.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti tänään, tai viimeistään 29.7.2022 klo 16.00. Haastattelut tullaan järjestämään viikolla 32.

Pelituki-toimintaan liittyviin tiedusteluihin vastaa kehittämispäällikkö Jarkko Järvelin, p. 050 594 2503 ti 28.6. klo 12-15 ja sähköpostitse 30.6. saakka jarkko.jarvelin@sovatek.fi .

Muita lisätietoja antaa mielellään johtaja Mari Tuomainen mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi p. 040 8222780 13.7.2022 saakka.