Isien Lasinen Lapsuus -ryhmä

24.8.2020 alkaen maanantaisin klo 18-20, Kuopio

”Isänä sitä on kaivannut keskustelua tästä asiasta. En koe, että tästä kovinkaan paljoa miesten kesken puhutaan, jos ollenkaan.”

Lapsuudenkodin runsas alkoholinkäyttö saattaa haastaa omaa vanhemmuutta. Syksyllä 2020 Kuopiossa alkaa isien Lasinen Lapsuus -vertaistukiryhmä, jossa jaamme ajatuksia ja löydämme selviytymiskeinoja yhdessä. Ryhmän kautta isille tarjoutuu mahdollisuus jakaa omia lapsuuden kokemuksiaan ja ajatuksiaan, sekä pohtia omaa vanhemmuuttaan erityisesti isyyttään, toisten samankaltaista kokeneiden kanssa.

Ryhmä kokoontuu Kuopiossa 24.8 alkaen joka maanantai klo. 18-20 yhteensä 8 kertaa.
Ryhmää ohjaavat Suvi Kovalainen ja vertaisohjaaja Teppo Uotinen

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: suvi.kovalainen@kirkkopalvelut.fi, puh. 040 752 2944

Hae Rohkeasti mukaan!

Ryhmän järjestää A-klinikkasäätön Lasinen lapsuus -toiminta, yhteistyössä Kirkkopalvelut Ry:n Erityisesti Isä -toiminnan kanssa.