Tiedote 25.9.2017

valona logo 2017 vari pystyKirkkopalvelujen diakoniset sosiaali- ja hyvinvointipalvelut saavat loppusyksystä uuden yhteisen nimen: Lapsi- ja perhepalvelukeskus Ruusu, Koivurannan palvelukeskus ja Päiväkoti Satakieli ovat jatkossa osa Valona-hyvinvointia. Nimenvaihdoksesta ei aiheudu muita muutoksia, omistajuus ja kaikki tähänastinen toiminta jatkuu entisellään. 

Valona Lapsi- ja perhepalvelut tarjoavat laadukkaita varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja perhepalveluja entiseen tapaan:

  • Päiväkoti Valona jatkaa Päiväkoti Satakielen toimintaa Järvenpäässä Tuusulanjärven rantamaisemassa.
  • Lapsi ja perhepalvelukeskus Ruusun yksiköt toimivat jatkossa nimillä Avopalvelut Valona, Perhekuntoutus Valona ja Lastenkoti Valona. Palvelut painottuvat Pieksämäelle, Avopalveluja tarjotaan myös Mikkelistä ja Jyväskylästä käsin. 

Pitkään Pieksämäellä toiminut Koivurannan palvelukeskus tarjoaa jatkossakin hyvää hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, nyt Valona Vanhuspalvelut -nimellä.  

Uusi yhteinen nettiosoite lokakuun lopulta lähtien: valonahyvinvointi.fi

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., palvelujohtaja / Diakoniset sosiaali- ja hyvinvointipalvelut, p. 040 589 9222