Yhdessä kokoNAINEN päihdehaittoja kokeville naisille

Vuonna 2018 käynnistynyt Yhdessä kokoNAINEN -hanke (2018 – 2020) on kehittänyt naiseutta huomioivia toimintamalleja päihteistä toipumisen tueksi. Yhdessä kokoNAINEN tarjoaa naisille päihteettömyyttä tukevaa ryhmätoimintaa, jossa toipumista ja kuntoutumista tuetaan naiserityisyyden elementit huomioiden ja naiseutta vahvistaen.

Toiminnoissa huomioimme naistyössä tärkeitä teemoja, kuten seksuaalisuus, yhteiskunnan näkemys naisista, itsetunto, häpeä ja väkivalta.

”Isoin asia minulle on kai ollut se, että olen oppinut hyväksymään itseni ja minut on kohdattu ihan tavallisena naisena.” Asiakaspalaute.

Voit tilata Yhdessä kokoNAINEN -hankkeessa tuotetun opassarjan sähköpostiisi https://bit.ly/kokonainenopassarja.

Voit pyytää meitä kumppaniksi vaikka oman naisryhmäsi suunnitteluun ja toteutukseen tai ilmoittautua KokoNaiset-pilottiryhmän toteuttajaksi vuodelle 2021.

Lisäksi voit tilata meiltä puheenvuoroja ja koulutuksia kehitetyistä naiserityisistä toimintamalleista. Ylläpidämme myös Yhdessä KokoNAINEN -hankkeen aikana luotua naistyönverkostoa, jonka tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät myös Facebookista.

Maiju Lehtonen
koordinaattori
maiju.lehtonen@kirkkopalvelut.fi
Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1-3