Kirkkopalvelujen viestintäpäälliköksi Liisa Toivonen

Teologian maisteri Liisa Toivonen on nimitetty Kirkkopalvelujen viestintäpäälliköksi 1.1.2022. Toivonen on toiminut keväästä 2021 alkaen Kirkkopalveluissa seurakuntavaalien 2022 valtakunnallisen kampanjaviestinnän projektipäällikkönä.

– Olen viestijä ja pappi, jonka intohimona on lisätä kirkon kentän merkityksellisyyttä kiinnostavilla ja nykypäivään sopivilla tavoilla. Kirkkopalveluissa pääsen käyttämään taitojani arvojeni mukaiseen viestintään ja tuottamaan vaikuttavia kampanjoita, kertoo viestintäpäällikkö Liisa Toivonen.

– Seurakuntavaalien kampanjaviestintää on innostavaa tehdä yhdessä kirkkohallituksen kanssa. Kampanjan keskiössä on kirkon Ovet auki -strategia ja ytimessä ihminen, sellaisen kuin kukin on.

Toivonen on aiemmin työskennellyt monipuolisesti seurakunnissa niin pappina kuin viestijänä, viimeiseksi Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa ja Vantaan seurakuntayhtymässä.

 

Lisätietoa:

viestintäpäällikkö Liisa Toivonen Kirkkopalvelut, 040 546 1507 liisa.toivonen@kirkkopalvelut.fi

 

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelut tarjoaa STEP-koulutuksessa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle ja on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkkotoimintaa. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut ry työllistää 352 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa. www.kirkkopalvelut.fi