Kuvapankista löydät logojemme perusversiot sekä painokelpoisia kuvia. OHJE:Tarkastele kuvaa napauttamalla ensin suurennuslasityökalua ja lataa painokelpoinen kuva vasta sen jälkeen avautuvasta näkymästä ”Lataa täysikokoinen kuva”. Avatun täysikokoisen kuvan voit tallentaa hiiren oikealla näppäimellä. Kosketusnäyttöisissä laitteissa sormen pitäminen kuvan päällä tarjoaa yleensä tallennusmahdollisuuden. Kuvapankki toimii parhaiten Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimilla. Logojen erikoiskäyttöön soveltuvia versioita tarvittaessa: viestinta@kirkkopalvelut.fi
Hattuvaaran pieni ortodoksikirkko on listattu Suomen kauneimpien kirkkotilojen joukkoon. Ilomantsin kunnan itäisimmässä osassa sijaitsevan Hattuvaaran tsasouna on Suomen vanhin karjalaista arkkitehtuuria edustava kyläkappeli. Nykyarvioiden mukaan kappeli on rakennettu 1792. (Kuva: Riikka Patrikainen, tekijänoikeudet: Joensuun ortodoksinen seurakunta)
Joensuun kirkon on suunnitellut Josef Stenbäck, jonka kädenjälki näkyy eri puolilla maatamme yli kolmessakymmenessä kirkossa. Kirkko edustaa tyyliltään uusgotiikkaa, mutta siinä on piirteitä myös jugendtyylistä. Joensuun kirkko on yksi tiekirkot.fi -sivuston kirkoista.
Naantalin kirkon historia on Suomessa ainut laatuaan, sillä se rakennettiin aikoinaan kirkonmäellä sijainneen katolisen birgittalaisluostarin kirkoksi. Nykyään kirkko on ainoa luostarista jäljellä oleva rakennus ja on Turun tuomiokirkon jälkeen maamme toiseksi suurin keskiaikainen kivikirkko. Naantalin kirkko on yksi tiekirkot.fi -sivuston kirkoista.
Kallion harmaagraniittinen kirkko vuodelta 1912 on yksi Helsingin näkyvimmistä maamerkeistä. Se sijaitsee Kallion kaupunginosassa Helsingin pisimmän suoran katuakselin päässä. Kallion kirkko on yksi tiekirkot.fi -sivuston kirkoista.
Kerimäen kirkko on maailman suurin puukirkko. Tilaa kirkossa on noin 4000–5000 hengelle. Arkkitehti A. F. Granstedtin suunnittelema ja Axel Magnus ja Theodor Tolpon urakoima kirkko on valmistunut vuonna 1847. Kerimäen kirkko on yksi tiekirkot.fi -sivuston kirkoista.
Hollolan keskiaikainen harmaakivikirkko on ollut nykyisen Päijät-Hämeen muinainen keskus. Pyhälle Marialle keskiajalle omistettu kirkko valmistui arviolta vuosien 1495–1510 välisenä aikana ja on yksi maamme rakennustaiteen huomattavimmista muistomerkeistä. Hollolan kirkko on yksi tiekirkot.fi -sivuston kirkoista.