Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa ammattikoulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. Seurakuntaopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Valona-hyvinvointi palvelee varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. 

Kirkkopalvelut-Kotimaa kokonaisuus työllistää reilu 400 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä.

Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.


Tuttu ja turvallinen Yhteisvastuukeräys odottaa uudistajaa. Nuori ja ketterä Kotimaanapu.fi tarvitsee kehittäjää. Etsimme

KERÄYSTOIMINNAN ERITYISASIANTUNTIJAA,

jolla on kokemusta ja vahvaa näyttöä rahankeräystoiminnasta.

Tule Kirkkopalveluihin vastaamaan Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanavun keräysten tuloksekkaasta toteuttamisesta ja kehittämisestä. Tarjoamme haasteellisen toimintaympäristön, johon pääset vaikuttamaan yhdessä mukavien työkaverien ja laajan yhteistyöverkoston avulla. Tehtävämme on tukea ja hankkia resursseja auttamistyöhön ja diakoniatyön tueksi niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Tehtäväsi on ottaa vastuu rahankeräystoiminnan operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Tavoitteena on tehostaa erityisesti digitaalista varainhankintaa ja sosiaalisen median hyödyntämistä. Pidät tärkeänä ihmisten kohtaamista ja sitä, että tarjoamme lahjoittajille luotettavan, helposti lähestyttävän ja tehokkaan tavan auttaa.

Odotamme sinulta

 • Rahankeräystoiminnan tuntemusta ja näyttöä onnistumisista
 • Innovatiivisuutta ja rohkeutta toimia hyvien asioiden puolesta
 • Digitaalisuuden mahdollisuuksien ymmärtämistä keräystoiminnan kehittämisessä
 • Hyviä some- ja viestintävalmiuksia ja nopeaa reagointikykyä
 • Hyviä yhteistyötaitoja toimittaessa niin työyhteisössä kuin sidosryhmien ja lahjoittajien kanssa
 • Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä
 • Valmiutta toimia Kirkkopalvelujen arvojen mukaisesti ja sidosryhmien kanssa

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä on 6 kk koeaika. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Järvenpäässä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla keräystoiminta sähköpostilla osoitteeseen rekry@kirkkopalvelut.fi viimeistään maanantaina 26.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään keräysjohtaja Tapio Pajunen (puh. 0400 870 041 / tapio.pajunen@yhteisvastuu.fi) tavoitettavissa ma 19.4. klo 15-17 ja ke 21.4. klo 14-16  sekä kehitysjohtaja Hannu Harri (puh. 044 712 4981 / hannu.harri@kirkkopalvelut.fi) tavoitettavissa pe 16.4. klo 9-11 ja pe 23.4. klo 9-11.


Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

 

ALUEPÄÄLLIKKÖ asiakkuustiimiin

Oletko sinä etsimämme Keski-, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen aluepäällikkö, joka suhtautuu intohimolla asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen, pystyy tarjoamaan asiakkaillemme parhaiten sopivat palveluratkaisut sekä innokkaasti etsii uusia työelämäasiakkaita.

Kiinnostaisiko sinua toimia täynnä mahdollisuuksia olevassa ja ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa yksilöiden vahvuudet otetaan huomioon?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla meidän uusi aluepäällikkömme.

Etsimme Seurakuntaopistolle innostunutta ja positiivista aluepäällikköä asiakkuustiimin uudeksi jäseneksi. Tehtävä edellyttää ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta ja näyttöä. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus katsotaan eduksi.

Työpisteesi voi sijaita joko Lapuan tai Kaustisen kampuksella. Mitä teet, jos tulet meille töihin?

Vastaat

 • sinulle nimetyistä verkosto- ja kumppanuussuhteista ja niiden kehittämisestä
 • uusien asiakkuussuhteiden rakentamisesta Pohjanmaan markkina-alueella
 • työelämä- ja yritysyhteistyön suunnittelusta ja kehittämisestä
 • asiakastilaisuuksien koordinoinnista ja järjestelyistä
 • kilpailutusten ja tarjouspyyntöjen seurannasta ja valmistelusta

Osallistut

 • alueellisen elinvoimaisuuden rakentamiseen ja kehittämiseen
 • verkostoyhteistyöhön
 • koko oppilaitoksen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen
 • ja suunnittelet messut ja tapahtumat alueellinen ja valtakunnallinen näkökulma huomioiden

Odotamme sinulta

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • työelämäyhteistyökokemusta
 • ratkaisukeskeistä työotetta
 • hyvät vuorovaikutustaidot sekä viestiessäsi suullisesti että kirjallisesti
 • tekstien tuottamisen taitoa
 • verkkoviestinnän osaamista ja sosiaalisen median eri kanavien tuntemusta
 • kokonaisuuksien hallintaa ja keskeneräisyyden sietämistä
 • erinomaisia tiimityötaitoja ja valmiuden työskennellä sekä etätyökaverien että oman kampuksen henkilökunnan kanssa
 • ymmärrystä joustavuuden tehtävänkuvaan liittyen

Eduksi katsomme

 • vahvaa kokemusta koulutus- ja kehittämispalveluiden suunnittelusta ja niiden kehittämisestä
 • vapaan sivistystyön koulutuksen tuntemuksen
 • kehittämisosaamisen

Tarjoamme sinulle

 • itsenäisen ja monipuolisen tehtävän
 • hyvät kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet
 • etätyömahdollisuuden
 • hyvän ja reilun työnantajan
 • mukavat ja rennot työkaverit

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä on 6 kk koeaika.

Innostuitko?

Lähetä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 21.4.2021 mennessä osoitteeseen elisa.sovelius@seurakuntaopisto.fi. Otsikoi sähköpostisi: ALUEPÄÄLLIKKÖ + oma nimesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiakkuusjohtaja Elisa Sovelius, p. 040 689 8154 seuraavasti: 12.4 klo 13-15, 13.4 klo 9.30-10.30 ja 16.4 klo 13-14.


KASVATUS- JA OHJAUSALAN OPETTAJIA

Haemme opettajia kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon. Tehtävät sijoittuvat varhaiskasvatuksen – ja perhetoiminnan sekä nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaan.

Seurakuntaopiston Lapuan kampukselle haemme kahta opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Lisäksi haemme määräaikaista tuntiopettajaa ajalle 2.8.2021-31.5.2022. Opetusta on mahdollisesti myös alan ammattitutkinnossa. Katsomme eduksi ammatillisen erityisopettajan kelpoisuuden. Eduksi on myös koulutus ja kokemus evankelisluterilaisen kirkon varhaiskasvatuksesta ja perhetyöstä. Tehtävät sisältävät opetusta myös iltaisin. Osa opetusryhmistä sijaitsee Tampereella.

Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle haemme varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisalaan määräaikaista opettajaa ajalle 2.8.2021-31.7.2022. Tehtävä on kokoaikainen ja työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ammatillisen opettajan opetus- ja ohjaustehtävät. Opetuksessa painottuvat Tukea tarvitsevien ohjaaminen- tutkinnon osan sisällöt. Eduksi katsomme varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuuden ja työkokemuksen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja ammatillisen opettajan kelpoisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 23.4.2021 mennessä osoitteeseen

 • Lapuan tehtävät:  sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi
 • Järvenpään tehtävä: eija.liimatainen@seurakuntaopisto.fi

Laita hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS.

Lisätietoja Lapuan kampuksen tehtävistä antaa koulutuspäällikkö Sari Peltokangas p. 044 758 3425 seuraavina aikoina: 1.4. klo 9-12, 8.4. klo 12-15, 15.4. klo 12-15 ja 21.4. klo 12-15.

Lisätietoja Järvenpään kampuksen tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Liimatainen p. 0447124976 seuraavina aikoina: 6.4. klo-14-16, 9.4. klo 14-16, 12.4. klo 12-14 ja 19.4. klo 12-14


KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ

Etsimme joukkoomme Ruokolahdelle innostunutta, positiivista ja ratkaisukeskeistä koulutuspäällikköä 1.8.2021 alkaen.

Tulevan koulutuspäällikön tehtäviin kuuluu koulutuksen suunnittelutehtävät kansanopistossa, ammatillisen koulutuksen kentällä sekä näihin liittyvät hallinnolliset tehtävät. Koulutuspäällikkö toimii esimiehenä tiimissä, jonka jäsenistä suurin osa työskentelee Ruokolahdella, Seurakuntaopiston Jaakkiman kampuksella, mutta osa myös muualla maakunta-alueella. Tehtävään liittyy esimiestehtäviä kansanopistotyön lisäksi ammatillisesta koulutuksesta, pääosin kasvatus- ja ohjausalan tutkinnosta.

Odotamme sinulta vahvaa innovointi- ja markkinointikykyä ja ymmärrystä sosiaalisen median mahdollisuuksista. Hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky dialogiseen johtamiseen auttavat tehtävässä onnistumisessa. Esimiehenä mahdollistat tiimisi jäsenten jatkuvan kehittymisen luotettavassa, arvostavassa ja kannustavassa ympäristössä.

Edellytämme sinulta opettajan kelpoisuutta, kokemusta esimiestyöstä sekä opetustoimen hallinnon tuntemusta. Opetustoimen hallinnon tutkinnon voi suorittaa kahden vuoden aikana tehtävän vastaanottamisen jälkeen.

Lisäksi arvostamme Primus/kurre käyttöosaamista, organisointitaitoa, opetus- ja kurssisuunnittelukokemusta, kokonaisuuksien hallintaa ja itsenäistä työotetta.

Tulet työskentelemään osana Seurakuntaopiston johtoa ja teet tiiviisti yhteistyötä mm. asiakkuustyötä tekevien kanssa. Oppilaitoksen työkulttuuri on rento, aikaansaava ja käytännönläheinen. Arvomaailmaltamme seisomme heikomman puolella.

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme 6kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla koulutuspäällikkö osoitteeseen rekry@seurakuntaopisto.fi. Haethan paikkaa 21.4.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veka Ohtamaa, puh. 044 358 8954 (ti 6.4. klo 16-17.00, ma 12.4. klo 11-12.00, pe 16.4. klo 11-12.00 ja ma 19.4. klo 15-16.00).

Seurakuntaopisto on sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutuksiin erikoistunut yksityinen oppilaitos, joka toimii valtakunnallisesti kuudelta kampukselta käsin. Tarjoamme ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Kampuksemme sijaitsevat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Kaustisella, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Seurakuntaopistossa opiskelee vuosittain tutkintoon johtavassa koulutuksessa noin 3200 ja yleissivistävässä koulutuksessa noin 250 opiskelijaa. Kansan-opistossamme tehdään vuosittain noin 9600 opiskelijaviikkoa ja opintokeskuksessa noin 14 000 tuntia. Henkilöstöä Seurakuntaopistossa on 180.