Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa ammattikoulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. Seurakuntaopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Valona-hyvinvointi palvelee varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Kirkkopalvelut-Kotimaa kokonaisuus työllistää noin 350 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 84 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

OPINTO-OHJAAJA

Haemme Seurakuntaopiston ammatilliseen koulutukseen 1.8.2021 – 31.12.2022 väliselle ajalle opinto- ohjaajaa. Työsuhteen aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan. Työtehtävät sijoittuvat Järvenpään kampukselle ja Helsingin toimipisteeseen.

Opinto-ohjaajan työssä korostuu ohjaus opiskelijoiden yksilöllisissä opintopoluissa ja moniammatillinen yhteistyö eri tiimien kanssa. Työtehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä erilaisten opiskelijahallinto-ohjelmien hallitsemista. Työhön kuuluu markkinointi- ja verkostotyötä sekä ammatillisen opettajan opetus- ja ohjaustyötä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogisia opintoja sekä opinto-ohjaajan kelpoisuutta. Arvostamme lisäksi hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 18.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry@seurakuntaopisto.fi. Mahdolliseen haastatteluun kutsumme 29.6.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Liimatainen puh. 044 712 4976 seuraavina aikoina: ma 7.6. klo 9–11 ja ke 9.6. klo 9-11

ERITYISOPETTAJA

Haemme Seurakuntaopiston ammatilliseen koulutukseen ammatillista- ja/ tai laaja- alaista erityisopettajaa 1.8.2021 – 31.12.2022 väliselle ajalle. Työsuhteen aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan. Työtehtävät sijoittuvat Järvenpään kampukselle ja Helsingin toimipisteeseen.

Työtehtävät sisältävät mm. yksilö- ja pienryhmäohjausta, samanaikaisopetusta, erityisen tuen suunnitelmien laatimista yhdessä opettajien kanssa, monialaista yhteistyötä sekä mahdollisesti ammatillisen opettajan ohjaus- ja opetustyötä.

Edellytämme hakijalta erityisopettajan kelpoisuutta sekä aikaisempaa kokemusta erityisopettajan tehtävistä. Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 18.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry@seurakuntaopisto.fi Mahdolliseen haastatteluun kutsumme 29.6.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Carita Sirkka puh. 044 712 4994 seuraavina aikoina: ma 7.6. klo 14:45–16 ja ke 9.6. klo 8:30–10

OHJAAJA

Haemme Seurakuntaopistolle hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon, kampaaja ja parturi – koulutukseen ohjaajaa 16.8.21-31.5.22 väliselle ajalle. Työsuhteen aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan.

Seurakuntaopistolla Hius- ja kauneudenhoitoalan- koulutusta toteutetaan pääsääntöisesti Riihimäellä, Hiustalon kampaamo- ja opetustiloissa, satunnaisesti Järvenpäässä.

Etsimme henkilöä, jolla on osaamista ja parturina ja kampaajana työskentelystä. Ohjauskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa neljän kuukauden koeaikaa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetäthän  hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla  2.8.2021 mennessä osoitteeseen rekry@seurakuntaopisto.fi Käsitellemme hakemuksia jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka puh. 044 712 4994 seuraavina aikoina: to 10.6. klo 13–15 ja ke 16.6. klo 10–13