Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä mediaa!

Kotimaa on tällä hetkellä ainoa valtakunnallinen media, joka kertoo monipuolisesti, rakentavasti ja kriittisesti kirkon asioista sekä keskustelunaiheista, yhteiskuntaa ja globaalia näkökulmaa unohtamatta. Kotimaa.fi julkaisee päivittäin uutisia seurakuntien ja kirkon tapahtumista ja keskustelunaiheista sekä uskontojen asioista ja yhteiskunnan arvovalinnoista.

Lisäksi Kotimaa julkaisee kerran kuussa ilmestyvää Askel-lehteä, joka kertoo hyvästä arjesta ja jossa tavalliset ja tunnetut ihmiset kertovat haastatteluissa tositarinoita omasta elämästään pintaa syvemmältä.

Sisältömyyntipäällikkö Kotimaahan

Haemme uutta sisältömyyntipäällikköä kaupallistamaan sisältöjämme eri kanavissa. Tehtävä on uusi ja pääset itse kehittämään toimintaa. Olet budjettivastuussa levikki- eli sisältömyynnistä ja teet itsenäisesti analytiikkaa, jonka avulla kampanjoita toteutetaan kustannustehokkaasti. Toteutat myyntiä ja sisältömarkkinointia sekä vastaat verkkopalvelumme kaupallisesta kehittämisestä yhdessä toimituksen kanssa. Toimit kaupallisen myyntiryhmän päällikkönä ja kuulut Kotimaan johtoryhmään.

Oletko sisältömyynnin ammattilainen ja hyvä tyyppi?

Olet hakemamme tyyppi, jos toimit itsenäisesti ja olet tavoitehakuinen, myyntihenkinen ja analyyttinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta levikkimyynnistä ja -markkinoinnista sekä esimieskokemusta. Olet innovatiivinen ja tartut rohkeasti kehitysprojekteihin vieden niitä systemaattisesti toteutukseen asti. Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, sekä ympärillesi motivoituneen tiimin ja mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa yhdessä johtoryhmän kanssa.

Hae paikkaa 18.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kati Kinnunen puh. 040 751 7337, ti 8.12. klo 9–11 ja to 10.12. klo 14–16.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@kotimaa.fi

Kotimaa Oy on etenkin seurakuntia ja kuluttajia palveleva media- ja monialayhtiö. Se kustantaa Kotimaa- ja Askel-lehtiä ja verkkopalvelu kotimaa24.fi:tä. Kotimaa-lehdellä on 75 000 ja Askel-lehdellä 78 000 lukijaa. Kotimaa tuottaa lisäksi monipuolisia viestintäpalveluja kuten lehtien taittoa ja ilmoitusmyynti- ja -valmistuspalveluja. Kotimaa Oy:ssä työskentelee 17 henkilöä ja toimipaikka sijaitsee Porkkalankadulla Helsingissä. Kotimaa täyttää tänä vuonna yrityksenä 115-vuotta. Kotimaa kuuluu Kotimaa-konserniin, jonka liikevaihto oli vuonna 2019 n. 9 Meur.