Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa ammattikoulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. Seurakuntaopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita joka vuosi. Valona-hyvinvointi palvelee varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluilla. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 319 seurakuntaa, 60 järjestöä ja 22 opintojärjestöä.

Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

Usko tai älä – tässä työssä tarvitaan päätä ja sydäntä.

Hei sinä varhaiskasvatuksen osaaja!

KASVATUS- JA OHJAUSALAN OPETTAJA

Seurakuntaopiston Jaakkiman kampukselle haetaan opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 asti. Tehtävä sisältää opetusta kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnossa ja ammattitutkinnossa. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset opettajan ja kouluttajan tehtävät sekä oppilaitoksessa että työelämässä.

Edellytämme tehtävään kasvatustieteen maisterin tutkintoa, erikoistumisalana varhaiskasvatus sekä työkokemusta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävistä ja ammatillisen opettajan kelpoisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kasvatusalan erityisosaamista, esimerkiksi opintoja ja/tai kokemusta varhaiskasvatuksen musiikista tai erityiskasvatuksesta. Tuo rohkeasti esille osaamisesi!

Jaakkiman kampus sijaitsee Ruokolahdella, luonnon keskellä, upeissa maisemissa. Opistolla on osaava ja innostunut henkilöstö sekä kehittämismyönteinen ilmapiiri. Meillä opiskelijat kohdataan aidosti ja ammattitaitoisesti. Sinä olet lämpimästi tervetullut työyhteisöömme!

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja aluksi 30.6.2021 asti. Paikan muuttuminen vakituiseksi on mahdollista. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 22.1.2021 mennessä osoitteeseen heli.mursinoff-loikkanen@seurakuntaopisto.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS. Alamme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Lilla Saaristo, lilla.saaristo@seurakuntaopisto.fi sekä koulutuspäällikkö Heli Mursinoff-Loikkanen, heli.mursinoff-loikkanen@seurakuntaopisto.fi