Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö ja hyväntekeväisyystoimija. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle, organisoi Yhteisvastuukeräyksen ja Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi Kirkkopalvelut järjestää Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa sekä tuottaa hyvinvointi- ja sosiaalipalveluja Valona-hyvinvoinnin kautta. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa, 59 järjestöä ja 22 opintojärjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa.

Usko tai älä – tässä työssä tarvitaan päätä ja sydäntä.

HAEMME OPINTOHALLINNON ASSISTENTTIA / SIHTEERIÄ

Seurakuntaopiston Pieksämäen kampukselle vakituiseen työsuhteeseen

Oletko hyvä tyyppi vailla sopivia haasteita ja sitä oikeaa työyhteisöä? Jos olet, meillä saattaa olla sinulle sopiva tehtävä!
Opintohallinnon työntekijänä kuulut opintohallintotiimiin ja vastaat yhdessä työparisi kanssa mm. oppilaitoksen oppisopimuskoulutukseen liittyvästä koordinoinnista, osallistut opintohallinnon kehittämistyöhön sekä teet työtehtäviä Pieksämäen kampuksen opintotoimistossa.

Tehtävä edellyttää:

• reipasta ja kehittävää työotetta, oma-aloitteisuutta ja positiivista työasennetta
  • järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös yhdessä tiimin ja eri toimijoiden kanssa
  • asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva toisen asteen – tai korkeakoulututkinto, toimistotyökokemusta, omaat hyvät Excel-taidot ja hallitset myös muita Microsoft Office-ohjelmia.

Primus ja Wilma oppilashallintojärjestelmien osaaminen sekä työkokemus ammatillisessa oppilaitoksessa katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

• monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän
  • toimintasi tukevan ja arvostavan työyhteisön
  • mahdollisuudet kehittyä työssäsi.

Rekrytointi toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäiseen haastatteluun kutsutut haastatellaan etäyhteydessä, toinen haastattelu järjestetään Seurakuntaopiston Pieksämäen kampuksella loka-marraskuussa 2020.

Noudatamme yksityisen opetusalan työsopimusta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 26.10.2020 klo. 16 mennessä osoitteeseen: laila.martinsone@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja antaa opintopalvelupäällikkö Laila Martinsone, laila.martinsone@seurakuntaopisto.fi, p. 050 501 0606 (arkisin klo 12-14 välisenä aikana).

HAEMME ERITYSOPETTAJAA

Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle haetaan ammatilliseen koulutukseen ammatillista- ja/tai laaja-alaista erityisopettajaa 4.1.2021-31.12.2022 väliselle ajalle.

Keskeisinä työtehtävinä ovat erityisopettajan työtehtävät toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa: mm. yksilö- ja että pienryhmäohjaus, samanaikaisopetus ja erityisen tuen suunnitelmien laatiminen ja tekeminen yhdessä toisten opettajien kanssa, monialaiseen yhteistyöhön osallistuminen sekä mahdollisesti koko oppilaitoksen erityisopetuksen kehittämis- ja koordinointityö.

Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa oppimisympäristöissä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.11.2020 mennessä osoitteeseen carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi
Laitathan hakemuksen otsikoksi sähköpostiin HAKEMUS

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Carita Sirkka p. 044 712 4994 seuraavina aikoina: pe 23.10. klo 12–14 / ma 2.11. klo 14-16 sekä to 12.11. klo 9-11.

HAEMME VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJIA JA OPETTAJIA LYHYTAIKAISIIN SIJAISUUKSIIN

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita.

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpään seurakuntaopiston kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto-ja ympäristökasvatusta.  Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 30.10.2020 mennessä riitta.olander@valonahyvinvointi.fi

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Riitta Olander, p. 040 579 8373