Pelituki – Tasapainoista arkea ilman peli- ja nettihaittoja

Pelituki tuottaa ja välittää tietoa raha- ja digipelaamisesta, peliongelmista ja haitallisesta internetin ja sosiaalisen median käytöstä. Pelituen tavoitteena on ongelmallisen pelaamisen ja netin/somen käytön tunnistamisen, ehkäisyn ja hoidon kehittäminen sekä peli- ja nettihaittojen vähentäminen.

 

 

Pelituki tarjoaa:
  • koulutusta & konsultaatiota sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisille.
  • neuvontaa pelaamisen ja netin käytön hallintaan mm. perheille ja peli- ja nettihaittoja kokeville sekä heidän läheisilleen.
  • materiaaleja asiakastyöhön, media- ja pelikasvatuksen tueksi sekä pelaamisen ja somen käytön itsenäiseen tarkasteluun.

Pelituki toimii valtakunnallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Pelituki tekee aktiivisesti alueellista ja valtakunnallista yhteistyötä muiden pelihaittatoimijoiden kanssa. Lisäksi Pelituki tarjoaa E-neuvontaa kaikille, joita mietityttää oma tai läheisen pelaaminen tai netin käyttö.

Pelitukea toteuttavat Sovatek-säätiö (koordinaatio), Riippuvuustyön kehittämisyksikkö ja Kuopion kriisikeskus. Pelituki on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tukemaa toimintaa.

Lue lisää Pelituen toiminnasta ja tutustu koulutus-, neuvonta- ja materiaalitarjontaan osoitteessa:
www.pelituki.fi